Valentina Pelinel a născut gemene. Fetițele lui Cristi Borcea au venit pe lume în această dimineață

 Stamen Diana
.

Valentina Pelinel a devenit din nou mămică în această dimineață. Soția lui Cristi Borcea a adus pe lume gemenele fostului acționar de la Dinamo. Valentina Pelinel a fost singură la spital, soțul ei fiind în spatele gratiilor.

O bucurie mai mare nici că se putea pentru Valentina Pelinel. Vedeta a născut în această dimineață gemene perfect sănătoasă, iar asta a făcut-o să fie foarte fericită. Micuțele au venit pe lume vineri dimineață, la ora 8.30, la o clinică privată din București.

Cristi Borcea a plătit o sumă colosală pentru nașterea gemenelor lui, mai exact fiind vorba despre 10.000 de euro. Din păcate, fostul acționar de la Dinamo se află în spatele gratiilor și nu a putut fi alături de soția lui și să-și vadă fetele.

Chiar dacă nu a fost lângă fetele sale în primele clipe de viață, Cristi Borcea i-a trimis Valentinei Pelinel un buchet mare de trandafiri roșii, prin intermediul șoferului.

Valentina Pelinel mai are un copil cu Cristi Borcea. Este vorba de un băiețel care se numește Milan, care a venit pe lume tot când tatăl său se afla după gratii. Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea:  Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Ce nume vor purta gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea

„Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…). Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese', spunea Valentina Pelinel într-un interviu.

Citește și: Valentina Pelinel a mers în vizită la Cristi Borcea. Ce i-a dus soțului ei la închisoare

Citește și: Valentina Pelinel s-a îngrăşat 15 kilograme pe parcursul sarcinii cu gemeni. A întâmpinat câteva probleme până acum

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton