Kylie Jenner îl acuză pe Travis Scott că o înșală! Rapperul neagă tot

.

Cum e să ai 21 de ani, să fii superbă, miliardară în dolari și să te înșele iubitul?! Cum?! Ei bine, asta a aflat Kylie Jenner recent, când a descoperit dovezi că Travis Scott o înșală!

Kylie Jenner și Travis Scott păreau cuplul perfect...

Kylie Jenner și Travis Scott păreau cuplul perfect…

Kylie Jenner, mogulul cosmeticelor, mai are puțin și, la 21 de ani, îl va întrece la avere chiar pe mogulul Facebook, Mark Zuckerberg și este dovada vie că banii nu aduc fericirea. Diva Instagramului mai are puțin și adună un miliard de dolari, este o femeie splendidă care trăiește din afacerile proprii, și nu din banii familiei, pe scurt, o tânără independentă care ar putea avea tot ce-și dorește…

Kylie Jenner, alături de Stormi, fiica ei și a lui Scott Travis.

Kylie Jenner, alături de Stormi, fiica ei și a lui Scott Travis.

Doar că ea și l-a dorit pe Travis Scott (26), un rapper de culoare, alături de care a trăit, până recent, o frumoasă poveste de dragoste. De ce până recent? Pentru că, se pare, iubitul și tatăl fiicei sale, Stormi (1 an), ar fi înșelat-o pe Kylie! Rapperul a anunțat recent că și-a amânat concertul din Buffalo de marți deoarece s-a îmbolnăvit, însă situația este mult mai complicată de atât, după câte se pare… Conform apropiaților, Kylie l-a acuzat pe Travis că a înșelat-o, așa că rapperul a rămas în Los Angeles, alături de soție și de fiica lui, pentru a gestiona situația.

Travis nu recunoaște că a înșelat-o pe Kylie

Evident, Travis a negat că ar fi înșelat-o pe Kylie, însă miercuri, rapperul a zburat pe Coasta de Est, pentru a-și surprinde iubita. Seara au petrecut-o toți trei acasă la Kylie, unde ea a susținut că a descoperit dovada că Travis o înșală. Evident, acela a fost începutul, pentru că lucrurile ar fi degenerat într-o ceartă cu scântei. Și cum, recent, sora ei, Khloe Kardashian, a fost înșelată de Tristan Thompson, tatăl fetiței sale, cu Jordyn Woods, cea mai bună prietenă a lui Kylie, probabil că aceasta resimte totul ca pe o răzbunare a sorții… Rămâne de văzut dacă îl va ierta pe Tristan și, mai ales, dacă se confirmă că bănuielile ei sunt adevărate.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton