Valentin și Gabriela de la Mireasa s-au despărțit, deși vor deveni părinți: "Bebe va crește exemplar..."

 Dumitrache Laura
.

Valentin Harle și Gabriela Pițigoiu de la Mireasa vor deveni părinți, la scurt timp după ce s-au căsătorit. Cu toate astea, cei doi concurenți au decis să se despartă, deși vor avea un copil împreună. Fostul concurent a fost cel care a confirmat despărțirea de Gabriela Harle.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Valentina Harle și Gabriela Pițigoiu s-au cunoscut anul trecut în emisiunea Mireasa, de la Antena 1. Cei doi au avut o relație presărată de despărțiri și împăcări de-a lungul emisiunii, iar în cele din urmă s-au căsătorit. Pentru o perioadă de timp au format un cuplu frumos și chiar vor avea un copil. Gabriela Harle este însărcinată!

gabriela si valentijgabriela si valentij

Cu toate astea, Valentina și Gabriela Harle au decis să meargă pe drumuri separate. Fostul concurent de la Mireasa a fost cel care a confirmat despărțirea de Gabriela. Deși vor deveni părinți, cei doi concurenti au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezonul 6, sunt dezamăgiți că nu au câștigat premiul în finală: „E prea târziu să mai facem ceva'

Citește și:Doamna Flori nu vrea ca fiul ei să se căsătorească în casa Mireasa: „Nu o să fie bine…”

Citește și:De ce are Iulia Albu fața umflată: „Am această problemă cu…”

Citește și:Theo Rose, noi probleme cu sarcină: „Azi noapte am plâns de rău ce îmi era. Am plâns de mila mea'

Valentin și Gabriela de la Mireasa vor deveni părinți, dar s-au despărțit

Valentin și Gabriela s-au cunoscut în cadrul emisiunii Mireasa, sezonul 5. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar relația lor a fost presărată de multe momente dificile. Chiar înainte de marea finală a emisiunii, Valentin a decis să nu se mai căsătorească cu Gabriela.

Ulterior, cei doi au luat decizia de a deveni soț și soție și au ieșit din emisiune căsătoriți. În ultima perioadă s-a zvonit că Valentin și Gabriela nu mai formează un cuplu, deși în curând vor deveni părinți. Fostul concurent de la Mireasa a confirmat recent despărțirea de Gabriela, declarând că vor avea o relație decentă de dragul copilului lor. Se pare că lucrurile nu mai mergeau între ei, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate.

'Salutări tuturor, scriu acest mesaj strict pentru oamenii care m-au susținut și în toată această perioadă, în care s-au vorbit și s-au născocit fel și fel de lucruri, și care nu și-au dat cu părerea, nu au jignit și nu au pus milioane de întrebări. Eu și Gabriela am luat-o pe drumuri separate. Nu voi da absolut niciun detaliu, oricum sunt 100 de ipoteze deja existente pe grupuri, și-a început Valentin mesajul pe Instagram.

Valentin:” Vom păstra o relație cât se poate de bună pentru copil”

Valentin Harle a dezvăluit că lucrurile nu mai funcționau în relația cu Gabriela, motiv pentru care au decis să se despartă. Mai mult, fostul concurent de la Mireasa își dorește să aibă o relație decentă cu fosta sa parteneră, de dragul bebelușului ca se va naște peste câteva luni.

Nu voi vorbi niciodată urât sau greșit despre Gabriela, mi-a oferit bucuria și fericirea de a avea un bebe împreună, dar, din păcate, relația dintre noi nu este așa cum trebuie să fie într-o familie. Indiferent de relația dintre noi doi, cu siguranță, bebe va crește exemplar, fiindcă vom păstra o relație cât se poate de bună stric pentru el', a scris Valentin Harle, pe Instagram.

Valentin le-a transmis un mesaj urmăritorilor săi

Fostul concurent de la Mireasa, sezonul 5, le-a transmis fanilor din mediul online un mesaj. Se pare că Valentin ar fi primit multe mesaje răutăcioase de la internauți, motiv pentru care i-a rugat pe cei care nu sunt interesați de sport, să îi dea unfollow pe instagram.

'După acest mesaj, aș dori ca oamenii care nu sunt interesați de sport, de nutriție sau de alimentație să nu mă mai urmărescă pentru că eu doar asta voi mai posta. Puteți să mă blamați, să mă înjurați, să mă blestemați așa cum ați făcut-o în ultimul timp, pentru că pentru mine este fix zero părerea absolut oricui nu a trăit cu noi în casă, adică absolut nimeni în afară de noi doi. Nu vă doresc ce îmi doriți voi mie, pentru că asta ar însemna să doresc răul cuiva, vă doresc multă sănătate și înțelepciune', a mai scris acesta.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton