Cum arată băieții din trupa AXXA la 24 de ani de la debut. Dinu Maxer: "După 20 de ani... AXXA se reunește!"

 Dumba Gabriela
.

Trupa AXXA a luat ființă în 1999, formula inițială fiind alcătuită din Dinu Maxer, Adrian Filip, Sorin Raia și Mihai Onilă. Băieții s-au întâlnit zilele trecute, spre bucuria fanilor, și iau în calcul revenirea în forță a trupei AXXA, așa cum au făcut recent fetele de la ASIA. Cum arată astăzi băieții din trupa AXXA, la 24 de ani de la debut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În anii 2000, trupa AXXA făcea furori, iar băieții erau copleșiți de fani la orice pas. Cei 4 Don Juani de atunci, Dinu Maxer, Adrian Filip, Sorin Raia și Mihai Onilă, au cunoscut un mare succes atunci, iar acum pun la cale o revenire în forță. În anul 2004, Dinu Maxer a a părăsit, însă, formația, iar Gabi Onilă, fratele lui Mihai Onilă, i-a luat locul în trupă.

337541521_746024187051508_7828750315770180497_n337541521_746024187051508_7828750315770180497_n

Cum arată băieții de la AXXA acum

Au trecut 24 de ani de la înființarea trupei AXXA, iar băieții care atunci înnebuneau fanele cu muzica lor sunt acum familiști convinși. Unii dintre ei au rămas în muzică, alții s-au reprofilat.

După 20 de ani….AXXA se reunește! Formula inițială ce lua ființă în 1999… Dinu-Sorin-Mihai-Adrian (de la stânga la dreapta)', a anunțat Dinu Maxer reunirea trupei, printr-o postare pe pagina lui de Facebook.

Dinu Maxer a postat și o fotografie cu noua față a trupei AXXA, adică cu cei patru băieți, reuniți atâția ani.

Ne-am întâlnit dupa 20 de ani, toți deoadată, și am făcut o sesiune de brainstorming. Deocamdată , nimic mai mult! Vedem ce se va întâmpla mai încolo!', a declarat Dinu Maxer pentru Click!, după întâlnirea cu ceilalți trei colegi ai săi.

Citește și:Andreea Antonescu, după ce s-a despărțit de Victor Vrînceanu, tatăl fetiței sale: „Și legată la ochi și merg mai departe…'

Citește și:Loredana Groza apare complet nemachiată în ultimul ei videoclip. Reacția fanilor artistei când au văzut-o naturală

Citește și:Cum arată invitația la nunta Mariei Constantin. Este în format electronic și are dress code

Cu ce se ocupă băieții de la AXXA în prezent

Trupa AXXA a luat ființă în anul 1999 și a fost formată, inițial, din: Mihai Onilă, Dinu Maxer, Adrian Filip și Sorin Raia. În anul 2004, Dinu Maxer a a părăsit, însă, formația, iar Gabi Onilă, fratele lui Mihai Onilă, i-a luat locul în trupă.

În prezent, toți băieții din trupă sunt familiști convinși. Mihai Onilă s-a remarcat în ultimii ani ca vindecator, el susținând că deține capacități paranormale. În 2014, solistul s-a mutat în Belgia și susține că ar fi „al patrulea mag', oamenii apelând deseori la el pentru a-i ajuta să scape de problemele pe care le poartă cu ei din viețile anterioare.

Mihai Onilă, în vârstă de 53 de ani, fostul membru al trupei Axxa, a divorțat în pandemie de soția lui, însă, la scurt timp, și-a refăcut viața alături de Laura. Cei doi locuiesc în Belgia, sunt terapeuți și își doresc foarte tare un copil. În 2016, Mihai Onilă a trăit drama vieții lui. Fiica lui, Ioana Emily Hope ( în vârstă de 10 ani) a pierdut lupta cu nemilosul cancer.

Adrian Filip și-a făcut în 2008 propriul studio de producție, în București, iar din anul 2010 cântă pop-rock în trupa Cazino, potrivit Click!.

La rândul său, Dinu Maxer este însurat cu Deea și are doi copii, Maysa și Andreas, băiatul călcându-i pe urme în domeniul muzical.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton