Văduva lui Kobe Bryant, dată în judecată de mama ei. Scandal pe averea de 600 de milioane de dolari

 Dumba Gabriela
.

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant, a fost dată în judecată de mama ei. Aceasta vrea și ea o parte din averea de 600 de milioane de dolari a baschetbalistului, care a murit pe 26 ianuarie 2020 într-un accident de elicopter.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, Los Angeles. La aproape un an de la moartea celebrului sportiv au loc dispute aprinse pentru averea lui de 600 de milioane de dolari.

Vanessa Bryant, moștenitoarea averii lăsate de Kobe, alături de cele trei fiice ale lor, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019, a mai primit o lovitură grea, chiar din partea propriei mame. Sofia Laine (68 de ani) și-a dat în judecată fiica pentru a primi compensații financiare în urma decesului fostului sportiv american.

vanessa-bryant-vaduva-lui-kobe-bryant-si-a-dat-mama-afara-din-casavanessa-bryant-vaduva-lui-kobe-bryant-si-a-dat-mama-afara-din-casa

Vanessa Bryant și-a acuzat propria mamă că încearcă să „o stoarcă de bani' și să ia o parte din averea regretatului ei soț. Sofia Urbieta Lain, mama Vanessei Bryant, a decis să își dea propria fiică în judecată pentru că „a lucrat mulți ani ca asistentă personală și bonă, fără să fie plătită'.

Fiica neagă acuzațiile care i-au fost aduse, dar Sofia Urbieta Lain susține că fostul ei ginere, Kobe Bryant, i-ar fi promis că o să aibă grijă de ea toată viața.

„Mama mea continuă să caute modalități de a stoarce bani de la familia noastră. O susțin de aproape 20 de ani și nu a fost niciodată asistenta mea personală sau a lui Kobe și nici nu a fost babysitter-ul nostru. Am fost întotdeauna o mamă care stătea acasă, iar eu și soțul meu am fost cei care ne-am ocupat de copiii noștri cu normă întreagă', a declarat Vanessa Bryant, într-un comunicat, potrivit wowbiz.ro.

Vanessa, acuzată că a dat-o afară pe soacra lui Kobe Bryant

Sofia Laine, mama Vanessei, a lansat un atac dur asupra fiicei sale, în cadrul emisiunii ‘El Gordo y la Flaca, de la Univision, în urmă cu ceva timp. Aceasta susţine că Vanessa a dat-o afară din casă şi că i-a luat şi maşina.

Laine dezvăluie că relaţia lor s-a deteriorat continuu după moartea lui Kobe Bryant, până la punctul în care Vanessa i-a interzis soacrei fostului mare baschetbalist să îşi vadă nepoţii.

Potrivit spaniolilor de la AS, văduva lui Kobe Bryant s-a apărat şi a dat vina pe mama ei. „Soțul și fiica mea au murit tragic și totuși mama mea a avut îndrăzneala de a face un interviu la televizor vorbind negativ despre mine în timp ce vărsa lacrimi după o mașină și o casă care nu era pe numele său', se apărat Vanessa.

Dezvăluirea văduvei lui Kobe Bryant continuă. „Și-a scos toate bijuteriile cu diamante, a golit apartamentul pe care i l-am oferit pentru a face să pară că nu avea sprijin. Eu și soțul meu am sprijinit-o financiar în ultimii 20 de ani și continuăm să fac acest lucru, pe lângă pensia alimentară lunară', a mai spus aceasta.

Citește și:

Ce familie frumoasă are fotbalistul Alex Chipciu! Cum a cunoscut-o pe Andreea, soția și mama celor 4 fetițe: „Începutul relației a fost destul de agitat”/ EXCLUSIV

Alex Bodi a ieșit din închisoare, dar este obligat să stea în casă. Cu cine va petrece sărbătorile de iarnă

Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu: „Îmi era frică să…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton