Va reveni Ana Porgras la Survivor? Răspunsul ei i-a uimit pe toți

 Iacob Antonia
.

Ana Porgras, fostă concurentă la Survivor România 2021, a făcut dezvăluiri despre o posibilă reîntoarcere în show-ul din Republica Dominicană. Cât timp s-a aflat în competiție, tânăra a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente din sezonul doi Survivor. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ana Porgras a făcut parte din echipa Faimoșilor, însă ea nu a reușit să ajungă până în marea finală Survivor. Fosta gimnastă a ajuns să părăsească emisiunea de la Kanal D mult mai devreme decât și-ar fi dorit. În plus, mulți o vedeau câștigătoare.

ana-„ana-„

În urmă cu doar câteva luni, Ana Porgras recunoștea că ar vrea să se reîntoarcă la Survivor, tot în sezonul 2, pentru a fi alături de echipa Faimoșilor.

Va reveni Ana Porgras la Survivor?

„Eu aș fi vrut să mă reîntorc la Survivor. M-aș reintoarce. A fost o experienta care mi-a schimbat viata. Am realizat cat de importanta e familia, ca orice lucru mic dupa care noi fugim in viata de zi cu zi, nu are nicio importanta. Masini, averi, bani… nu au nicio importanta. Noi am trait intr-o jungla in care nu aveam nimic, nici macar mancare.

Si am reusit sa supravietuim si sa imi dau seama ca doar amintirile cu cei dragi, momentele frumoase, sunt tot ce conteaza. Survivor a fost experienta vietii mele si am zis-o inca de dinainte sa ajung acolo, fara sa ajng acolo inca. Ma simt norocoasa pentru tot ce am trait', a dezvăluit Ana Porgras, la Theo Show.

Citește și: Ce sumă primește Ana Porgras de la Survivor lunar, de la stat. E campioană mondială la bârnă

Citește și: Cum a debutat Ana Porgras în gimnastică și ce s-a întâmplat la întâlnirea cu Nadia Comăneci: „Nu reușeam să mă adun”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație este acum între Zanni și Ana Porgras: „Nu mai e povestea aia care a fost înainte, între noi doi”

Citește și: Cum arată Deea Maxer în costum de baie, după ce a slăbit și și-a schimbat silicoanele

Recent, însă, bruneta și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare, după ce aceștia au întrebat-o dacă vrea să mai revină la Survivor, în sezonul 3. Răspunsul ei a fost unul categoric: „Mi-a ajuns un sezon'. 

Ce relație este acum între Zanni și Ana Porgras

Ana Porgras și Zanni au avut o relație excelentă la Survivor, mulți chiar au crezut că cei doi ar putea deveni iubiți. Spre dezamăgirea multora, cei doi s-au certat, iar fanii se întreabă dacă mai este loc de împăcare.

‘Eu nu sunt certat cu nimeni și nu mă împac cu nimeni. Dacă se întâmplă că viața să mă aducă undeva cu cineva, se întâmplă. Nu mă împac, nu mă cert. Nu mai vorbesc cu Ana că se pare că în competiție ne rezumăm la ceva frumos, și chiar cred că și ea a trăit povestea aia cu mine, dar acum că am ajuns la oraș, urmăritori, figuri, bani, mășini, șmecherii… nu mai este povestea aia care a fost înainte între noi doi și acum fiecare se rezumă la ce contează pentru el.

Nu mi-a mai convenit mie. Dar ea e fată bună, eu sunt băiat bun…fiecare cu viața lui. Dacă viața mă mai aduce lângă Ana sau lângă Jador, asta-i viața. Nu ma opun’a spus Zanni referitor la împăcarea cu Ana Porgras.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton