Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie

 Sutiu Theodora
.

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. În zilele noastre, din ce în ce mai multe cupluri preferă concubinajul în detrimentul căsătoriei. Dar, celor care încă se mai gândesc că la un moment dat în viața vor cunoaște pe cineva care va dori să facă acest pas important în viața unii om, astrologii le dau mai multe sfaturi utile, mai ales la capitolul compatibilități între zodii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iată lista a semnelor zodiacale cu care ar trebui să te căsătorești, în funcție de zodia ta. Dacă îl, sau o întâlnești, nu mai sta pe gânduri prea mult.

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Concret, dacă vrei să faci acest mare pas și apelezi părerile specialiștilor poți află dacă tu și partenerul tău puteți fi fericiți într-o căsnicie.

Zodia poate dezvălui înclinațiile unei persoane către un anumit stil de viață, poate arată cât de statornică și responsabilă este sau cât de mult își dorește o familie.

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Berbec

Berbecul care vrea să se căsătorească are nevoie de un Săgetător sau Vărsător. El are nevoie de o persoană la fel de pasională și energică, pentru că doar așa poate lega un cuplu solid.

Săgetătorii se adaptează unui stil de viață independent și fără griji, fără niciun fel de legături, ci doar distracție. Le place spontaneitatea. În același timp, un Berbec poate face casă bună și cu Vărsătorul este relaxat și detașat.

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Taur

Stabili de fire și sufletiști, un Taur se poate căsători doar cu o persoană sensibilă. Aici vorbim despre Raci și Scorpioni. Racii excelează prin loialitate și preferă partenerii implicați.

Pe de altă parte, scorpionii arată o atitudine foarte protectoare față de partenerul lor, atitudine pe care cei născuți în zodia Taur o vor aprecia. Aceștia compensează, totodată, prin pasiunea în exces, pe care și Taurii o au.

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Gemeni

De departe cel mai social dintre semnele zodiacale, Gemenii au nevoie, mai ales, de o persoană care să țină ritmul cu ei. Gemenilor le plac oamenii distractivi și cu mult simț al umorului. Tocmai din această cauză, lor le este indicat să se căsătorească cu un Vărsător sau cu un Săgetător.

Creativi din fire, Vărsătorii iubesc experiențele noi, iar acest lucru îl face un partener de nădejde. În același timp, Săgetătorii sunt oameni cu spirit liber, care prețuiesc viața socială și preferă aventurile. Gemenii, pur și simplu îi vor iubi.

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Rac

Nativii din zodia Rac au nevoie, ca relația lor să fie perfectă, de multă dragoste și mai ales atenție. Așadar, Racii vor căuta mereu pe cineva care să îndeplinească aceste două condiții vitale pentru ei, mai ales când vine vorba despre căsătorie.

Astrologii spun că Leii și Taurul sunt zodiile perfecte pentru a-i echilibra. Natura feroce a Leilor îi va proteja de toate obstacolele, iar Taurii îi vor ajuta să treacă peste stările lor schimbătoare.

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Leu

Deși în interior sunt persoane calde și atente, câteodată Leii pot fi cu adevărat egoiști și mândri. Tocmai din acest motiv, ei au nevoie de o persoană care să aibă puterea de a îi tempera atunci când este nevoie, adică de un nativ în zodia Pești sau unul în Balanță

Peștii aprecieză în general relațiile și sunt capabili să ofere o atmosferă foarte sigură, care să fie suficient de reconfortantă. Totodată, Balanța le echilibrează personalitatea pentru că vin mereu cu o abordare mai matură a lucrurilor.

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Fecioară

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Mai mult ca orice în lumea asta, Fecioarele au nevoie de siguranță într-o relație, iar zodiile care le pot oferi asta sunt Taurii și Capricornii. Taurii sunt familiști și capabilă să îi ofere nativului în Fecioară securitate din toate punctele de vedere.

Dar nici Capricornii nu sunt mai prejos. Ei împărtășesc aceleași valori și ideologii ca și Fecioarele, ceea ce îi face pe amândoi foarte compatibili. Și nu în ultimul rând, și ei, la fel ca Taurii oferă loialitate.

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Balanță

Pentru că este un semn zodiacal de aer, Balanța este foarte fermecătoare și libertină Dar, în același timp, uneori sunt extrem de categorice. Pentru ei, astrologii recomandă un Taur sau un Berbec.

Taurii pot fi și ei echilibrați, în prezența unei Balanțe. De fire familiști, aceștia iubesc viața de familie și căsnicia. Ba mai mult, ei au și multe hobby-uri în comun. Berbecul, un semn zodiacal în general impulsiv va fi disponibil pentru a le pune la punct dacă vor încerca vreodată să fie deasupra tuturor.

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Scorpion

Pentru că sunt misterioși, retrași și suficient de discreți, Scorpionii nu vor căuta niciodată pe nimeni care să le semene. Peștii și Fecioara sunt buni parteneri conjugali, mai ales când vine vorba de căsătorie.

Peștii sunt atenți și le pot înțelege din prima emoțiile atunci când apar din senin, dar și parte spirituală a personalități Scorpionilor. Fecioara adoră aventura, care îi intrigă în mod deosebit, ceea ce îi face perfecți unul pentru celălalt indiferent de situație.

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Săgetător

Nativii în zodia Săgetător vor să aibă lângă ei o persoană care nu îi tragă în spate atunci când își pun ceva în cap. Cel mai probabil, fiecare Săgetător are în lumea asta un Săgetător al lui.

Asta pentru că nimeni nu le va prețui mai mult libertatea și spontaneitatea așa cum o nativii născuți în aceeași zodie. Dar să nu uităm de Vărsători, care și ei sunt compatibili cu rebelul Săgetător și asta pentru că amândoi
știu importanța libertății și independenței.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Horoscop. Cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile, în funcţie de zodie

Citește și: Culiță Sterp, gest neașteptat la o nuntă la care a cântat

Citește și: Oana Roman, la spital, din cauza problemelor de sănătate

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Capricorn

Oamenii născuți în zodia Capricorn iubesc să facă planuri și tind să fie foarte tipicari. Tocmai de aceea, ei au nevoie de un Taur sau un Rac.

Doar nativii din aceste zodii pot înțelege stilul de viață organizat și îi vor respecta pentru acest lucru. La rândul lor, și Racii împărtășesc un obiectiv similar cu al Capricornilor în ceea ce privește familia și căsătoria, în timp ce taurii îi susțin oferindu-le sprijin moral.

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Vărsător

Având în vedere că sunt extrem de independenți, Vărsătorii sunt de multe ori înțeleși greșit de lumea din jurul lor. Ei au nevoie de cineva care să „vadă prin ei', adică un alt Vărsător, sau un nativ în zodia Gemeni.

Gemenii sunt parteneri conjugali perfecți, pentru că amândoi preferă să fie cei mai buni prieteni unul altuia înainte de toate, iar acest fapt crează o dinamică perfectă.

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Pești

Cu cine să te căsătorești, în funcție de zodie. Partenerul ideal pentru căsătorie pentru nativii din zodia Pești trebuie să fie cineva care îi poate readuce la realitate sau îi poate ține pe picioare.

Scorpionii îi înțeleg foarte bine și le cunosc toate stările de spirit ale Peștilor și pot fi partenerii ideali. Dar nici Berbecul nu este mai prejos. El poate scoate la iveală tot ce este mai bun din ei, ajutându-i să fie mai liber și mai fericit decât ei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton