„Unzip Your Mind“, cu Alex Chinneck, în premieră, la Qreator

 bogdan.galca
.

Expoziția „Unzip Your Mind, a binecunoscutului sculptor britanic Alex Chinneck, este prezentată, în exclusivitate, la Qreator, până în 18 septembrie.

După ce s-a remarcat la Milan Design Week 2019, unde a creat „IQOS World, o instalație care a fost vizitată de peste 200.000 de persoane, Alex Chinneck expune în premieră în România.

La invitația IQOS (Philip Morris International), Alex Chinneck și-a imaginat, pentru Milan Design Week, ce presupune deschiderea pereților unei clădiri istorice și ce se află în spatele fațadei, podelelor și pereților. Pentru realizarea acestui proiect au lucrat sute de oameni, timp de cinci săptămâni, în trei fabrici din Germania.

De la Milano, Alex Chinneck își face drum la București, unde Casa Qreator prezintă, în exclusivitate în România, lucrarea sculptorului britanic.

„Unzip Your Mind este o expoziție alcătuită din sculpturi, fotografii și fragmente din clădirea transformată de artistul Alex Chinneck, în colaborare cu IQOS, pentru Milan Design Week 2019. Până în 18 septembrie, expoziția poate fi vizitată la Qreator (Bulevardul Aviatorilor 8 A). Accesul le este permis doar persoanelor majore.

Alex Chinneck, născut în 1984, în Bedford, trăiește și lucrează în Marea Britanie. A absolvit Chelsea College of Art și este membru al Consiliului Royal Society of Sculptors. În procesul creativ, artistul de renume internațional se inspiră din experiențele din viața reală. El „dezmembrează lumea din jur și testează percepția oamenilor despre obiecte și materiale aparent familiare.

Sursă foto: Facebook

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu Qreator Unzip

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton