Oana Radu, dărâmată de durere după moartea iubitului. Unde va fi înmormântat tânărul

 Pirvu Cristina
.

Oana Radu suferă după ce iubitul ei s-a stins din viață. Acesta a fost incendiat în bloc, chiar de către un vecin. Medicii nu l-au mai puut salva, iar el a pierdut lupta cu viața. Acum, familia a decis unde va fi înmotmântat. 

La trei săptămâni după ce a fost incendiat pe scara unui bloc din Craiova, iubitul Oanei Radu a murit în spital. În data de 7 septembrie, Oana Radu a anunțat în mediul online că Alin a pierdut lupta cu viața. În spital, medicii nu l-au mai putut salva, avea arsuri pe 75% din suprafața corpului.

Vedeta a mulțumit și tuturor celor care au susținut-o: „Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viața. Vă mulțumim tuturor pentru toate mesajele și încurajările.”

Iată că familia a ridicat trupul acestuia din spitalul Floreasca din București. Potrivit Antena Stars, înmormântarea va avea loc în zilele următoare la Craiova, acolo unde a avut loc tragedia în urmă cu aproape o lună, atunci când tânărul a fost incendiat.

Oana RaduOana Radu

Iubitul Oanei Radu a fost incendiat în scara blocului

Alin Mihai Suflea, dar şi mama sa, au suferit arsuri grave în urma acestui atac. Cei doi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Mama lui Alin a rămas internată la Craiova, având arsuri care nu i-au pus viaţa în pericol. Craioveanul care a aruncat cu mai multe sticle cu benzină într-un imobil din cartierul craiovean Rovine rănindu-l grav pe iubitul cântăreței Oana Radu a fost arestat.

„Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt', a spus recent Oana Radu la Antena Stars, potrivit Spynews.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton