Unde și când va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu

 Oana Pantazi
.

Nelu Ploieșteanu a încetat din viață în această noapte, după ce a pierdut lupta cu COVID-19. Iată unde și când va fi înmormântat artistul și ce semnificație aparte are locul acela pentru el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

S-a aflat unde și când va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu! Artistul a murit la vârsta de 70 de ani, după ce organismul său nu a mai rezistat în lupta cu COVID-19. Cântărețul era internat la Spitalul Floreasca din Capitală de pe data de 18 martie. După mai bine de trei săptămâni de suferință, celebrul lăutar s-a stins din viață pe patul de spital.

11224220_487129521449404_6302714145707514764_n-211224220_487129521449404_6302714145707514764_n-2

Unde și când va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a încetat din viață după trei săptămâni în care s-a luptat cu boala, la Terapie Intensivă. Vestea tristă a fost dată de jurnalista Mara Bănică, pe contul ei de socializare.

'Speram să nu primesc niciodată vestea asta… Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu şi să-ti odihnească sufletul în Rai!', a scris jurnalista pe pagina personală de Facebook.

Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat lângă fiul său Mihăiță, care a murit în urmă cu trei ani de zile, în urma unei lungi și grele suferințe. Tânărul a suferit toată viața în urma unei injecții prost făcute.

Din cauza condițiilor epidemiologice, Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat cât mai rapid, în Cimitirul Străulești 2, un loc cu o semnificație aparte, deoarece acolo se află și fiul său. Moartea unicului său fiu l-a devastat pe artist.

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit. Era internat cu COVID-19 la Spitalul Floreasca

Citește și: Nelu Ploieșteanu, ultimul interviu. Ce semn primise de la fiul său mort: 'Mă veghează din Cer'

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret. Ultima dorință a cântărețului

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel'

Nelu Ploieșteanu se va odihni lângă fiul său, Mihăiță

Unde va fi înmormântat Nelu Ploieșteanu. Artistul și soția sa, Elena, au avut o cruce grea de dus – fiul lor, suferind de tetrapareză spastică, a fost îngrijit până la 32 de ani, când a încetat din viață, ca un bebeluș. doar dedicare părinților, și în special a Elenei, l-a ținut în viață până acum trei ani. După moartea lui Mihăiță, cei doi soți au creat un adevărat altar la locul de veci al tânărului. Mormântul era extrem de bine îngrijit, iar Elena venea săptămânal la cimitir cu lumânări, flori și jucării pentru fiul lor.

Artistul s-a stins din viață cu regretul că nu a putut să mai aprindă o ultimă lumânare la mormântul fiului său. Acum Nelu Ploieșteanu va fi înmormântat alături de unicul său băiat…

Îmi plânge sufletul că nu mai putem ajunge la băieţelul meu, la Cimitirul Străuleşti, ne aşteaptă sărăcuţul, îi e dor de noi. Una dintre fiicele mele (n.r.- artistul are patru fete) l-a visat acum două zile că îi curgeau lacrimi pe obraz, unele mari, ca de aur. De când a murit Mihăiţă am mers zilnic la el, acum nu mai putem din cauza restricţiilor, ne dau amenzi mari, de peste 2.000 de lei. Dar asta nu înseamnă că nu are candela aprinsă, mai rog o doamnă de acolo să aibă grijă ca micuţul meu să nu stea în întuneric. De anul trecut, de la Paşte, el a avut candela mereu aprinsă', declara artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton