"Sunt vagabondul vieții mele..." Nelu Ploieșteanu, măcinat de dragostea pentru soție și amantă

 Dumba Gabriela
.

Nelu Ploieșteanu a trăit fix „ca într-un film cu Raj Kapur”. A iubit viața și viața l-a iubit pe el. Un artist impecabil, un om cu o inimă uriașă, un suflet măcinat în ultimii ani de viață între dragostea pentru soție și cea pentru amantă. O tragedie uriașă, moartea fiului său, l-a întors pe Nelu Ploieșteanu acasă. Până astăzi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În familia lui Nelu Ploieșteanu, nu a fost o clipă de liniște în ultimii ani. Dincolo de situația foarte grea cu fiul lor, care suferea de tetrapareză spastică și encefalopatie de la doar două luni, neînțelegerile dintre artist și soția lui, au pus capac. În 2015, Elena Ploieșteanu l-a acuzat public că duce o viață paralelă și că de 14 ani are o amantă căreia îi face cadouri scumpe, inclusiv un apartament în București.

ploplo

La cel moment, artistul în vârstă de 64 de ani, fusese prins de fosta soție cu o femeie mai tânără cu 33 de ani, pe nume Ana Maria Roşu, care era angajata Lizei Panait, la atelierul de design a acesteia. Elena Ploieșteanu a mers acasă la amanta soțului ei pentru a o confrunta. Nu accepta să-i fie furată o căsnicie de 42 de ani.

„Eu m-am dus la amanta soţului meu de 14 ani, după ce am fost anunţată de cineva din presă. Am vrut să vorbesc cu Roşu Ana Maria să îi cer o explicaţie, de ce nu s-a cumpărat casa acum mai muţi ani şi s-a acum s-a cumpărat după ce e ipotecată. Nu m-am dus să o bat, dacă vroiam asta mă duceam cu mai multe persoane.

Eu am vorbit cu ea frumos şi mi-a spus că apartamentul este pe numele ei, când ea e croitoreasă. Atunci a chemat o prietenă, pe nume Oli. Iar Oli a venit cu un bărbat. Iar el a zis „cheamă Poliţia pentru ţiganca asta borâtă'. Şi când am auzit că m-a făcut m-a făcut ţigancă borâtă, am dat cu geanta în ea', spunea Elena Ploieşteanu atunci, la Antena Stars.

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit cu un mare regret. Ultima dorință a cântărețului

Citește și: Costel Băloiu, celebrul Pistruiatul, face dezvăluiri șocante:„Securitatea m-a bătut până n-am mai știut de mine’

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel'

Moartea fiului lor i-a adus împreună

În aprilie 2018, fiul artistului și al soției lui Elena, Mihăiță, a încetat din viață la doar 32 de ani. Medicii l-au diagnosticat cu tetrapareză spastică și encefalopatie de la doar două luni. „Am plâns o perioadă lungă și apoi ne-am resemnat. Dimineața ne ducem cu toții să-l pupăm, să vorbim cu el.

Este bibeloul Mihăiță, este dependent de soția mea. Ea nu a mai ieșit din casă de 26 de ani, dar nu s-a plâns niciun moment. I-a dat Dumnezeu putere. Drama aceasta este crucea vieții ei', spunea Nelu Ploieșteanu în trecut.

Această grea încercare, pierderea fiului lor, i-a adus pe soții Ploieșteanu împreună. Au renunțat la planurile de divorț, artistul s-a mutat din nou acasă, din apartamentul unde locuia cu amanta și au fost o familie până astăzi, când artistul a încetat din viață. „Acum ne înțelegem destul de bine. Am reușit să depășim momentele negre din viața noastră. L-am iertat pentru tot ce a făcut în viață. Problemele din ultima perioadă ne-au unit mult', spunea Elena Ploieșteanu acum doi ani.

După decesul acestuia, soția artistului a suferit de depresie iar Nelu Ploieșteanu a avut foarte mare grijă de ea.

Potrivit unor surse Cancan, un an ar fi stat Nelu Ploieșteanu departe de amantă iar apoi n-ar mai fi rezistat. S-a întors în brațele femeii care-l făcea fericit, doar că aceasta a pus câteva condiții. Cea mai importantă dintre ele și cea cu care nu a putut fi de acord, a fost să-și părăsească soția.

Și soția lui Nelu Ploieșteanu este în spital

Soția regretatului Nelu Ploieșteanu a leșinat și și-a spart capul cu o săptămână înainte ca artistul să se stingă din viață. Elena a fost transportată la spital pentru ca rana să-i fie cusută.

„Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni, numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri și te rogi să ieși la liman! Nea Nelu s-a dus târziu la spital. A tras de el cât a putut, că așa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor.

Tragem de noi, să mai cântăm o seară și încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găsești aproape nimic. E foarte, foarte greu. Așa că a ajuns la spital, într-o condiție foarte grea', a declarat vărul artistului atunci, potrivit Impact.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton