Unde petrece Oana Roman Paștele, împreună cu familia sa: „A fost un drum extrem de lung”

 Martin Lorena
.

Unde va petrece Oana Roman Paștele anul acesta, împreună cu familia sa. Oana Roman este una dintre cele mai controversate vedete din România. Anul acesta, ea a ales să își petreacă Sărbătorile Pascale într-un mod inedit. Astfel, a lăsat grijile și stresul în urmă, și-a luat soțul și fiica și a plecat departe de București!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Unde va petrece Oana Roman Paștele anul acesta, împreună cu familia sa. Oana Roman este una dintre cele mai controversate persoane publice din România. Aceasta a intrat în atenția publicului datorită personalității sale puternice, de care a dat dovadă de-a lungul anilor. După cum ne-a obișnuit, fiica lui Petre Roman a decis să plece în vacanță. Ocazia, de această dată, este Paștele!

oana-romanoana-roman

Aceasta a ales să rămână pe meleagurile românești, însă la mare distanță de aglomerația Bucureștiului. Iată unde s-a dus aceasta alături de familia sa!

Citește și: Oana Roman l-a atacat pe Traian Băsescu, după ce a fost evacuat din casa pe care i-a luat-o Mioarei Roman:’Dumnezeu a făcut dreptate’

Citește și: Oana Roman vrea să se mute din țară, după izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina:„Într-o lume cu oameni puțini, dar civilizați

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după scandalul de la petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam și Gabi Bădălău: „O să aflați tot

Citește și: Theo Rose explică decăderea lui Fulgy de la Clejani:Era olimpic, talentat și cuminte. Cred că…

Unde petrece Oana Roman Paștele, împreună cu familia sa

Unde va petrece Oana Roman Paștele anul acesta, împreună cu familia sa. Oana Roman a stat departe de bucătărie anul acesta, de Paște. În timp ce tot mai multe gospodine pun la punct ultimele rețete pentru masa festivă, fiica lui Petre Roman a plecat în vacanță. Aceasta, alături de Marius Elisei și de fiica lor, a plecat în Gorj, într-o cabană de vis. Deși se bucură de câteva clipe de relaxare, vedeta a avut mari probleme în trafic.

„(…) Aproape 4 ore de la Pitești la Tg. Jiu. (…) Am ajuns cu bine dar a fost un drum extrem de lung, cu numeroase ore in trafic”, a spus ea pe rețelele de socializare.

A împlinit recent 46 de ani

Oana a postat un mesaj dedicat zilei sale de naștere. Ea a scris pe rețelele de socializare că se simte în continuare tânără și că vârsta de 46 de ani este bine primită! Fiica lui Petre Roman a ținut să le mulțumească fanilor pentru mesajele primite.

‘Bine ai venit‼️ I feel forever young. Sa fie cu soare, noroc, prosperitate și sănătate. Ma simt împlinită și știu ca urmează tot ce e mai bun. Va mulțumesc pentru sutele de mesaje care deja au venit de la voi. La mulți ani mie și celor născuți azi!', a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Sursă foto: FACEBOOK, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton