Cine este Aurel Niamțu de la Românii au Talent. A primit Golden Buzz de la Andra

 Raiciu Adriana
.

Cine este Aurel Niamțu, care a primit Golden Buzz de la Andra la Românii au Talent. Bărbatul, în vârstă de 72 de ani, a reușit să impresioneze juriul cu vocea sa și a primit Golden Buzz de la Andra. Solistul a cânătat alături de nume sonore din țara noastră, precum Angela Similea, Corina Chiriac sau Aurelian Andreescu, însă nu s-a bucurat de același succes.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Aurel Niamțu, care a primit Golden Buzz de la Andra la Românii au Talent. Bărbatul de 72 de ani a cucerit juriul de la Românii au talentu cu numărul său. Venit de la Iași, artistul a interpretat o piesă cu care a reușit să impresioneze atât pe cei patru jurați, cât și publicul de acasă.

aurel-niamtu-2aurel-niamtu-2

Cine este Aurel Niamțu, care a primit Golen Buzz de la Andra la Românii au Talent. Deși a cântat alături de numere sonore din țara noastră, precum Aurelian Andreescu, Corina Chiriac sau Angela Similea, Aurel Niamțu nu s-a bucurat de același succes. Însă, Andra, fiind impersionată de vocea și de povestea lui, a decis să îl trimită direct în semifinale.

Citește și: Cine este Darius Mabda, care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete la Românii au Talent

Citește și: Cine este Bianca Mihalcea, care a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu, la Românii au Talent.A rămas fără tată la 11 ani

Citește și: Cum a reacționat Luca, fiul lui Reghe, când Anamaria Prodan i-a spus că îl iubește „fără margini’

Citește și; Mihai Bendeac și Cheloo, în conflict la iUmor.Actorul a avut o criză de nervi

Cine este Aurel Niamțu, care a primit Golden Buzz de la Andra la Românii au Talent

Cine este Aurel Niamțu, care a primit Golden Buzz de la Andra la Românii au Talent. Vârsta este doar un număr, iar asta a reușit să demonsteze și Aurel Niamțu, solistul care a primit Golden Buzz de la Andra. A pășit pe scenă sigur pe el și a ridicat tot publicul în picioare.

A cochetat dintotdeauna cu muzica și spune că a avut multe de învățat de la regretatul Aurelian Andreescu. Vocea sa, dar și stilul său i-a făcut pe cei patru jurați să se ridice în picioare și să-l aplaude.

 „E un moment unic în istoria emisiunii! E un moment de-a dreptul magic', a spus Andi.

Momentul său a impresionat-o atât de tare pe Andra, încât nu a stat prea mult pe gânduri și a apăsat butonul care îl trimite în semifinale.

 „Nu se putea altfel! Nu se putea fără Golden Buzz. Sunt mândră și onorată că am avut șansa să ofer acest buton auriu unei voci ca a asta… Cântă de o viață, dar mulți am aflat abia acum de el', a spus Andra.

A participat și la Vocea României

Nu este străin de scenă, iar în trecut a participat și la Vocea României. Loredana Groza, jurată la momentul respectiv, a început să plângă după ce l-a auzit cum cânta.

,,Am venit la Vocea României pentru că am o vârstă înaintată și am fost lăsat deoparte de către mulți prieteni și apropiați din zona muzicii ușoare românești. Acum am ocazia de a arăta publicului experiența și calitatea vocii. Muzica este viața mea', spunea solistul pe marea scenă atunci.

sursă foto- Facebook, Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton