Unde a lucrat mama lui Dan Capatos timp de 28 de ani: „Într-o zi a venit acasă și a plâns cinci zile”

 Martin Lorena
.

Unde a lucrat mama lui Dan Capatos timp de 28 de ani. Dan Capatos este unul dintre cei mai admirați prezentatori TV din România. Deși are o carieră impresionantă și este cunoscut la nivel național, puțini sunt cei care știu detalii despre familia sa. Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, el a vorbit despre profesia pe care a avut-o mama sa timp de 28 de ani!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Unde a lucrat mama lui Dan Capatos timp de 28 de ani. Dan Capatos a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre familia sa. El a dezvăluit ce meserie a avut mama lui, timp de 28 de ani. Ba mai mult decât atât, prezentatorul de la Antena Stars a povestit reacția părinților săi în momentul în care el a decis să urmeze jurnalismul.

Dan-Capatos-1-2Dan-Capatos-1-2

Se pare că mama lui a fost asistentă medicală la ATI. El a povestit cum a reacționat femeia care i-a dat viață, după ce a pierdut primul său pacient.

Citește și: Ce părere are Dan Capatos despre emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV:„Așa iese când nu ai bani

Citește și: Cum a convins-o Dan Capatos pe Andreea Antonescu să pozeze goală în PlayBoy:„Ea fugise de acasă

Citește și: Dana Marijuana s-a împăcat cu fostul iubit:„La iubire nu ai cum să nu răspunzi…

Citește și: Alex Bodi a plecat în vacanță cu Ema Uta. Cum a reacționat Daria Radionova, iubita lui oficială:„Nu e o surpriză

Unde a lucrat mama lui Dan Capatos timp de 28 de ani

Dan Capatos a vorbit recent despre meseria pe care mama sa a urmat-o timp de 28 de ani. Aceasta a fost asistentă medicală la secția de terapie intensivă, iar prima dată când a pierdut un pacient, s-a întors acasă plângând. Ba mai mult decât atât, timp de 5 zile a avut această stare de spirit. Apoi, la cel de al doilea, femeia a fost la fel de empatică.

„Mama a lucrat 28 de ani la ATI. Într-o zi a venit acasă și a plâns cinci zile după ce a pierdut un pacient. Mai târziu, când a pierdut altul, a plâns o zi, apoi o oră… a învățat să se detașeze ca să nu ajungă la nebuni. Asta cred că am învățat, în mod indirect, de la ea', a spus el în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

Părinții săi nu au fost împotriva jurnalismului

Chiar dacă la început mama lui Dan Capatos l-a înscris la cu totul altă facultate, ulterior aceasta a acceptat decizia fiului său de a urma jurnalismul. Cu toate acestea, ambii săi părinți l-au atenționat pe prezentator că lucrurile ar putea să devieze în această meserie.

„Ei veneau dintr-o perioadă în care așa stăteau lucrurile. Mama era asistentă medicală, tata fost cercetător chimist. O familie de nivel mediu în țara asta, care voia ca, într-un fel sau altul, copilul să reușească în viață. Le-am zis că mie îmi place să fac treaba asta, dar mi-au zis să mă țin și de facultate. Și-au dat seama că ăsta e drumul. Îmi mai spuneau că ar putea să devieze lucrurile într-o zonă nasoală', a mai povestit el pentru sursa citată.

Dan Capatos, despre modul în care își crește fiul

Dan Capatos a vorbit și despre teama pe care o are cu privire la educația fiului său. El și soția sa, Monica, au împreună un băiat în vârstă de 12 ani pe nume Andrei. Tânărul este pasionat de tenis, iar tatăl său îl susține necondiționat, fiindu-i alături la fiecare competiție.

„Mă întreb de multe ori dacă procedez bine, am în jurul meu multe cazuri în care o educație bună, copii bine crescuți au fost distruși în mai puțin de șase luni de un anturaj prost. Iar în cazul lui, ca și în cazul copiilor tăi, contează și că are pe umeri presiunea numelui părinților', a mai spus prezentatorul.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton