Unde a plecat Mirela Vaida în concediu. A ales o destinație unde au avut loc mai multe tragedii: „Zilele petrecute împreună…”

 Borcilă Andreea
.

Unde a plecat Mirela Vaida în concediu. Prezentatoarea de la Acces Direct, Antena 1, a avut planuri mari vara asta și a ales să se relaxeze, dar și să se distreze, alături de soț și de cei trei copii în cele mai frumoase destinații atât de la noi, cât și din străinătate. Vedeta a ales, de data asta, o vacanță binemeritată într-o zonă destul de frecventată de turiști, fără să ia în calcul că în ultimele luni au avut loc mai multe tragedii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mirela Vaida a plecat în vacanță odată ce a terminat filmările pentru emisiunea pe care o prezintă la Antena 1, Acces Direct. Vedeta a ales să-și încarce bateriiile alături de cei dragi, mai exact lângă soțul său și cei trei copii: Carla, Vladi și Tudor.

mirela-vaida-4-1mirela-vaida-4-1

Vedeta Antena 1 a petrecut o vacanță de vis într-unul dintre cele mai frecventate locuri de către turiști.

Citește și: De ce nu merge Mirela Vaida în stațiunile de pe litoralul românesc:„Nu cred că o să mai ajung vreodată'

Citește și: Ce salariu are Mirela Vaida ca prezentatoare la Acces Direct:'Eu am o sumă…'

Citește și: Teo revine la Kanal D, după ce emisiunea ei a fost scoasă din grilă:”Am pregătit surprize…”

Citește și: Cum arată iubita lui Cătălin Scărlătescu în costum de baie.S-a fotografiat la piscină

Unde a plecat Mirela Vaida în concediu

Prezentatoarea tv a ales ca destinație, în aceste zile, Hurghada din Egipt, fără să ia în calcul ultimele tragedii care s-au petrecut acolo, fiind vorba despre moartea unei românce și a unei turiste străine, ambele ucise de rechini. Vedeta se bucură de plajă, de soare, de peisajele superbe, dar mai ales de timpul petrecut în familie. Ea a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, ținându-i la curent pe fani cu ultimele noutăți din viața ei. Mirela Vaida a plecat cu soțul și copiii într-o croazieră, având parte de vremea perfectă pentru înot: Zilele petrecute împreună creează cele mai frumoase amintiri, a scris ea în dreptul pozelor din online.

Mirela Vaida a petrecut câteva zile în Delta Dunării

Mirela Vaida a petrecut trei zile în Delta Dunării, alături de familie, despre care spune că este un loc impresionant, cu peisaje superbe, mâncare bună și localnici de treabă. Într-un interviu pentru Fanatik, Mirela Vaida a povestit de ce nu ar mai merge în stațiunile de pe litoralul românesc.

O să mai plecăm în vacanțe, pentru că trebuie să mergem și într-o vacanță cu copiii, în care o să stăm cel puțin o săptămână la mare. Și la mare, la Mamaia, nu am să merg. Și nu cred că o să mai ajung vreodată. Pentru că nu are ce să îmi ofere Mamaia, din păcate, nici ca servicii, nici ca nimic altceva. Nu mai vorbim de prețuri, a explicat ea.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton