Un nou serial de la Marvel Studios ajunge pe Disney+ pe 18 august: „She-Hulk: Avocata apărării”.

 advertising.ringier
.

Ești pregătită să descoperi o nouă eroină Marvel de care o să îți placă maxim? Este asemeni multor femei pe care le admiri! Are o carieră, prieteni minunați, un loc de muncă solicitant și o viață de familie frustrantă.

Noua producție She-Hulk: Avocata Apărării debuteaza astazi pe platforma de streaming Disney+ și o are în centrul său pe Jennifer Walters (Tatiana Maslany) – o avocată specializată în procese ce implică supraoameni și care devine în mod accidental un uriaș verde, cu superputeri. Ea trebuie să facă față vieții complicate de femeie de 30 de ani și să mențină sub control emoțiile puternice care o fac să se transforme.

„Ceea ce mi-a plăcut la personajul She-Hulk din benzile desenate a fost faptul că a fost motivata să devină avocat de pasiunea de a face dreptate și de a crea o societate echitabilă, lucru pe care l-am încorporat în personajul din serial”, spune Wendy Jacobson, co-producător executiv. „De asemenea, am fost intrigată de capacitatea personajului de a se transforma din Jennifer Walters în She-Hulk si invers, precum și de luptele prin care trece o femeie modernă zi de zi – încercând să avanseze în carieră și, în același timp, să-și facă timp pentru prieteni, familie și întâlniri. O mare parte din umor vine din aceste scenarii cu adevărat ancorate în realitate și relevante- cum ar fi o cină obligatorie în familie.”

Regizoarei Anu Valia, care a realizat trei episoade din serial, i-a stârnit interesul profunzimea personalității personajului. „Nu am văzut niciodată un serial despre un super-erou care să prezinte atât de multe nuanțe”, spune Valia. „Jen/She-Hulk este capabilă să își împărtășească vulnerabilitățile, dezamăgirile și temerile. Când am citit scenariile și am văzut că se face o comedie juridică modernă care este într-adevăr despre o femeie de carieră, în vârstă de 30 de ani, care se descurcă în viața profesională și în cea personală, m-am putut identifica pre deplin cu ea. Cred că este un lucru special să arăți complexitatea cu care se confruntă ea din punct de vedere emoțional.”

Serialul de comedie are nouă episoade și se bucură de participarea unor actori cu experiență în Universul Cinematic Marvel, printre care Mark Ruffalo în rolul lui Bruce Banner/Hulk, Tim Roth în rolul lui Emil Blonsky/Abomination și Benedict Wong în rolul lui Wong, precum și Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass și Renée Elise Goldsberry. Serialul este regizat de Kat Coiro (episoadele 1, 2, 3, 4, 8, 9) și Anu Valia (episoadele 5, 6, 7), cu Jessica Gao ca scenarist principal. Producători executivi sunt Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Coiro și Gao.

„She-Hulk: Avocata Apărării” este disponibil exclusiv pe Disney+ începând cu 18 august 2022.

Descoperă noua producție și multe altele pe platforma de streaming Disney +, ce găzduiește peste 2000 de filme, seriale și producții originale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star.

Pentru mai multe detalii despre abonamentul Disney+, vizitează www.disneyplus.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton