Ce a făcut Diana Bulimar după ce s-a întors de la America Express: "A fost foarte greu, trei zile..."

 Raiciu Adriana
.

Ce a făcut Diana Bulimar după ce s-a întors de la America Express. Recent întoarsă de la America Express, Diana Bulimar a oferit un interviu despre experiența de pe Drumul Aurului, dar a precizat și care a fost primul lucru pe care l-a făcut când a revenit acasă. Iată declarațiile făcute de îndrăgita sportivă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Diana Bulimar a ales să participe la noul sezon de la Asia Express, care acum poartă numele de America Express. Ea a făcut echipă cu Larisa Iordache, prietena și colega ei, pe Drumul Aurului. Filmările pentru emisiune s-au terminat, ceea ce înseamnă că participanții s-au întors acasă, dar și faptul că emisiunea va începe în curând.

bulimarbulimar

Recent, Diana Bulimar a vorbit deschis despre experiența din America Express, despre momentele de cumpănă, dar și despre întoarcerea în țară. Iată declarațiile făcute de fosta gimnastă!

Citește și: Larisa Iordache și Diana Bulimar participă la America Express.Ce schimbări aduce noul sezon

Citește și: Asia Express devine America Express – Drumul Aurului.În ce țări se filmează emisiunea și cine o prezintă

Citește și: Imagine rară cu Corina Caciuc și fiul Liam.Ce fotografii a postat Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare

Citește și: O fetiță de 10 ani a plutit pe o saltea din Vama Veche până în Bulgaria.Unchiul copilei a plecat înot după ea

Ce a făcut Diana Bulimar după ce s-a întors de la America Express

Recent întoarsă de la America Express, Diana Bulimar a oferit un interviu despre timpul petrecut în America, dar și cum s-a descurcat alături de Larisa, în competiție. Printre altele, fosta gimnastă a precizat că cele două au făcut echipă bună, însă au dus lipsa mâncării.

Astfel, la întoarcerea în țară, s-a bucurat din plin de bucatele pregătite de cei apropiați și trei zile și-a rezervat doar pentru relaxare.

Surprinzătoare, nu știam ce s-a întâmplat. A fost și diferența de fus orar, eram parcă pe altă planetă. A fost foarte greu, dar am avut o primire călduroasă. Primele trei zile nu am făcut nimic decât să stau în casă. Am mâncat, surprinzător, foarte mult, și eu și Larisa, și atunci ne-am confirmat că ne-a lipsit mâncarea…ceea ce înseamnă că suntem ok acum„, a spus Diana Bulimar, potrivit Playtech.

Totodată, sportiva se pare că a făcut echipă foarte bună cu Larisa și s-au completat reciproc. În timp ce aceasta se descurca mai bine la a vorbi cu oamenii, coechipiera ei stătea mai bine la capitolul mișcare.

Ne știm foarte bine, ne cunoaștem limitele. Eu știam că pot vorbi mai bine engleza, spaniolă, că pot mânca mai multe, că ea poate să alerge mai mult și mai repede. Fiecare am avut atuurile noastre și ne-am descurcat cum am putut. Nu au existat foarte multe de tensiune. Incredibil cât de bine ne-am sincronizat, și eu m-am surprins pe mine„, a mai spus spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

În încheiere, Diana a mărturisit că i s-a părut mult mai greu la America Express decât atunci când concura la vreun concurs de gimnastică.

A fost foarte greu, mult mai greu decât mă așteptam..La gimnastică e mult mai multă muncă în spate pentru un minut pe aparat„, a încheiat Diana.

sursă foto- Facebook, arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton