Incredibil, dar adevărat! Un prezentator TV din Spania, prins "în direct" că își înșală iubita! Prin cadru a trecut, aproape goală, amanta...

 Oana Pantazi
.

Statul acasă pe timpul pandemiei le aduce unora mai multe dezavantaje decât avantaje, acesta fiind și cazul prezentatorului TV spaniol Alfonso Merlos, a cărui amantă a trecut, aproape goală, prin cadru, în timp, ce acesta se afla în direct!

De două luni, de când cei mai mulți dintre noi ne aflăm în autoizolare, se presupune că ne-am obișnuit cu noul mod de lucru, care, în cele mai multe cazuri, implică live-uri și conferințe online. Cu toate acestea, în mediul online circulă mii de videoclipuri, care mai de care mai amuzant, cu oameni surprinși în posturi hilare în timp ce lucrează de acasă.

Copii, neveste și soacre trecând prin spate în timp ce capul familiei este în direct cu superiorii, angajați îmbrăcați office doar de la brâu în sus și animăluțe de companie care se insinuează în cadru în timpul unui meeting important… sunt doar câteva dintre exemple.

Nu la fel de norocos s-a dovedit a fi însă și prezentator TV spaniol Alfonso Merlos, care, în timp ce se afla în direct la televizor și vorbea despre un subiect de actualitate – COVID-19 și starea de urgență provocată de temutul coronavirus – a devenit protagonistul unui moment extrem de penibil… În acel moment, prin spatele său a defilat liniștită nimeni alta decât amanta, aproape dezbrăcată, a scris publicația Metro.

„N-am nicio problemă să-mi cer scuze

Evident că o asemenea apariție nu avea cum să le scape telespectatorilor, care au remarcat imediat că diafana apariție nu era iubita lui oficială, Marta Lopez, o fostă concurentă Big Brother, ci o colegă de breaslă, jurnalista Alexia Rivas. Ulterior, Alfonso Merlos s-a justificat afirmând că era despărțit de iubită în momentul în care a fost surprins cu cealaltă femeie în casă și și-a cerut scuze…

„Dacă cineva crede că atitudinea mea n-a fost corectă sau că am greșit, n-am nicio problemă să-mi cer scuze. N-am vrut să rănesc pe nimeni', a spus Alfonso Merlos.

Alexia Rivas a declarat că sunt împreună de trei săptămâni și că Merlos era singur în momentul în care a început relația cu el, după cum a asigurat-o chiar el. Pe de altă parte, iubita oficială, Marta Lopez, susține că nu se despărțise de el, dar că avuseseră, într-adevăr, o dispută, cu patru zile în urmă, din cauza fostului ei partener, tatăl fiului ei.

După viralizarea acestui video, e greu de spus însă care dintre iubitele sale va rămâne cu el…

https://youtu.be/c0PgaHpXPhs


Foto: Instagram, captură ecran

Alfonso-Merlos1Alfonso-Merlos1


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton