Un nou cuplu se destramă pe Insula Iubirii: „Aleg să îi ofer libertatea!”

 Miniosu Alexandra
.

Un nou cuplu se destramă pe Insula Iubirii. După nici 10 zile petrecute în Thailanda, aseară, în cel mai recent episod al emisiunii Insula Iubirii, s-au încălcat deja primele limite peste care nu se poate trece. De asemenea, în rândul concurenților s-au luat și primele hotărâri ce lovesc, poate, iremediabil cuplurile venite să-și testeze relațiile.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Un nou cuplu se destramă pe Insula Iubirii. O nouă ediție, noi surprize pentru concurenții Insula Iubirii, sezonul 6. În ediția difuzată aseară la Antena 1, concurenții au avut parte de cel de-al cincilea date. Acesta le-a oferit protagoniștilor șansa de a se relaxa, dar și de a se deschide tentației. De asemenea, acest lucru a scos la suprafață mai multe detalii neștiute despre concurenți.

insula-iubirii-9-1insula-iubirii-9-1

Un nou cuplu se destramă pe Insula Iubirii. Insula Iubirii e unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de la Antena 1. În fiecare luni și marți, telespectatorii îi urmăresc cu sufletul la gură pe concurenții ce au venit să-și testeze relațiile în cel mai dur test al fidelității. Fiecare nouă ediție scoate la iveală diferite amănunte nebănuite despre participanți, unele mai surprinzătoare decât altele.

Citește și: Rey și ispita Eda, momente de tandrețe la Insula Iubirii.Cum a reacționat Lavinia: „Este clar…”

Citește și: Lavinia, prima reacție după sărutul dintre iubitul ei, Rey, și ispita Eda, la Insula Iubirii: „Limita mea e…”

Citește și: Lady Victoria Hervey, accident vestimentar pe covorul roșu, la Cannes.A rămas în sânii goi, în fața tuturor

Citește și: Cum arată noua casă în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Primele imagini:'Simt nevoia să mă laud'

Un nou cuplu se destramă pe Insula Iubirii

Un nou cuplu se destramă pe Insula Iubirii. În ediția de ieri seară, Teodora i-a luat prin surprindere pe telespectatori prin declarațiile ei. Soția lui Alex s-a confesat public, în timpul întâlnirii cu ispita Cătălin.

„Chiar nu i-am pus nicio limită, el a încercat să îmi pună, dar i-am zis să se oprească, fiecare face ce vrea. Cam multe limite! Ce test mai e, dacă ne spunem ce să facem?! Nu i-am permis niciodată să mă controleze!', a spus Teodora la Insula Iubirii.

Rivalii, puși față-n față la Insula Iubirii

Un nou cuplu se destramă pe Insula Iubirii. Diseară, Insula Iubirii va trece la un alt nivel. Pentru prima dată, în cadrul emisiunii de la Antena 1, rivalii vor fi puși față-n față, la o ceremonie a focului cu adevărat specială. Nimeni și nimic nu va avea să prevestească întâlnirea ce va urma. Așadar, participanții vor fi șocați când își vor întâlni rivalii.

Dacă Rey şi Florin aleg să se confrunte direct și bărbătește, lucrurile nu vor sta la fel și în cazul Laviniei și al ispitei Eda. Evenimentele se vor derula tot mai rapid şi vor genera emoţii greu de controlat în cadrul emisiunii. Dacă vreți să aflați cum vor reacționa aceștia, fiți cu ochii pe Antena 1, în această seară, de la ora 20:30.

„Aleg să îi ofer libertatea!'

Un nou cuplu se destramă pe Insula Iubirii. Tot în această seară, cea de-a cincea ceremonie a focului de la Insula Iubirii va un partener din cuplu să ia o decizie radicală. Acesta va spune: „Aleg să îi ofer libertatea!'.

Cine e concurentul care va alege tentaţia în defavoarea relaţiei, veți afla în această seară, de la 20.30, la Antena 1. Tot atunci vor avea loc și primele eliminări din rândul ispitelor.

Celia și Bogdan s-au logodit la Insula Iubirii și au părăsit emisiunea

Celia și Bogdan au ales să participe la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Totuși, după doar câteva zile petrecute în competiție, cei doi amorezi au izbucnit în lacrimi și chiar au spus că nu pot sta unul fără celălalt. Ei bine, îndrăgostiții au primit o şansă unică, pe care „Insula' o poate oferi doar unuia dintre participanţi, de-a lungul sezonului. 

Radu Vâlcan i-a spus lui Bogdan că, dacă Celia va participa la ceremonia specială a focului și va accepta să plece, cei doi vor putea pleca împreună acasă. Însă, dacă nu se va prezenta sau răspunsul ei va fi negativ în legătură cu plecarea, vor fi nevoiți să rămână în competiție până la final. Ei bine, spre surprinderea tuturor, concurenta a venit și chiar a avut parte de o surpriză. A fost cerută în căsătorie de iubitul ei!

Când mi s-a oferit șansa am zis să hotărăști tu. Mai am ceva să-ți spun, am fost foarte trist fără tine și am realizat și mai mult cât te iubesc și vreau să fac acest lucru. Vreau să trăiesc cu tine pentru totdeauna, vrei să accepți asta', i-a zis Bogdan Celiei la cel mai important moment din viața lor.

Sursă foto: Comunicat de presă, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton