Benone Sinulescu ar fi împlinit 85 de ani. Soția artistului, devastată de durere: ”Împart pachete cu mâncare”

 Cruceru Cristina
.

Benone Sinulescu ar fi împlinit 85 de ani. Elena Sinulescu, soția artistului, este copleșită de durere după moartea acestuia. Văduva cântărețului a vorbit despre clipele grele prin care trece, după ce și-a pierdut partenerul de viață. Declarații dureroase făcute de Elena Sinulescu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu ar fi împlinit, astăzi, 24 mai, vârsta de 85 de ani. Celebrul artist s-a stins din viață, în urmă cu șase luni, din cauza unor probleme de sănătate. Elena Sinulescu a vorbit despre momentele grele prin care trece, după ce și-a pierdut partenerul de viață. Văduva artistului a făcut declarații dureroase, la sașe luni după ce și-a pierdut marea iubire.

Benone-SinulescuBenone-Sinulescu

Elena Sinulescu a vorbit despre dorul imens pe care îl poartă soțului ei, despre clipele grele prin care trece, după ce acesta s-a stins din viață. Văduva artistului este de părere că Dumnezeu l-a chemat mai devreme, pentru a cânta printre stele.

Citește și: Cui a rămas averea lui Benone Sinulescu. Văduva artistului face declarații copleșitoare: „Aș fi vrut să mor eu prima”

Citește și: Văduva lui Benone Sinulescu, dezvăluiri neștiute la patru luni de la moartea artistului: „A fost povară nemeritată”

Citește și: Cum arată Ioana Ginghină fără machiaj și filtre, la 44 de ani. Imaginea adevărului

Benone Sinulescu ar fi împlinit 85 de ani

Benone Sinulescu ar fi împlinit, astăzi, 24 mai, vârsta de 85 de ani. Văduva artistului a împărțit pachete cu mâncare la mormântul acestuia. Elena Sinulescu este devastată de durere, după ce și-a pierdut iubirea vieții ei. Aceasta a povestit, pentru ego.ro, cum se simte la sașe luni după ce Benone Sinulescu s-a stins din viață.

'Este ziua lui, o zi tristă pentru mine, am făcut parastas săptămâna trecută, de șase luni, iar acum împart niște pachețele cu mâncare. De ziua lui, îi plăcea să se serbeze, alături de cei dragi, în familie, dar și cu prietenii, cu apropiații', a declarat Elena Sinulescu, pentru sursa citată.

Elena Sinulescu, devastată de durere

Soția regretatului artist a fost întrebată de ego.ro, dacă a fost contactată de colegii de scenă ai lui Benone Sinulescu, după moartea acestuia. Văduva artistului susține că nu a mai sunat-o nimeni, iar mulți dintre ei nu ar fi fost nici la înmormântare.

'Nu mă sună nimeni, mulți dintre ei nu au fost nici la înmormântare. Poate că era prea departe, la Arad. Dar a fost o zi de noiembrie însorită. Benone a fost condus pe ultimul drum de vreo 1.500-2.000 de persoane. Oriunde l-aș fi înmormântat, în orice oraș, ar fi venit lume multă. Mereu găsesc pe mormântul lui flori, dar și lumânări aprinse. Mă impresionează sincer gestul oamenilor. La jumătatea lunii iunie va avea loc o nouă ediție a Festivalului 'Benone Sinulescu'. Nu știu amănunte, nu știu dacă voi ajunge la Buzău, atunci, e foarte dureros pentru mine', a mai spus Elena Sinulescu, conform sursei citate.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton