Un model XXL este sosia lui Meghan Markle. Cele două seamănă izbitor

 Stamen Diana
.

Ai putea să crezi că vezi dublu, însă nu este deloc așa. Erica Lauren, un model XXL celebru, este sosia lui Meghan Markle. Modelul și Ducesa de Sussex seamănă izbitor și chiar ai putea să crezi că sunt gemene. 

Dacă le-ai vedea pe amândouă ai putea să crezi că sunt surori. Meghan Markle și Erica Lauren seamănă izbitor, iar modelul XXL are parte doar de avantaje datorită aspectului său. Erica Lauren este un model plus size din Pasadena, California, iar aceasta a devenit cunoscută după ce a făcut reclamă unei firme de haine britanice.

Toată lumea a observat asemănarea dintre soția Prințului Harry și modelul XXL. Cele două seamănă ca două picături de apă și ar fi chiar foarte ușor să le confunzi. Meghan Markle și Erica Lauren au aceleași trăsături, aceeași culoare a părului, forma buzelor, a feței sunt identice.

„Asemănarea dintre cele două era evidentă, a fost un factor important pentru a o alege pentru un shooting. Deși, cel mai important atu a fost că este o femeie cu forme, cu un corp natural și un model fantastic', a explicat un reprezentant al firmei de haine, pentru presa internațională.

Diferența dintre cele două sunt kilogramele. Meghan Markle are o siluetă ca trasă prin inel, în timp ce Erica Lauren are formele mult mai accentuate și mai multe kilograme în plus.

Erica Lauren , sosia lui Meghan MarkleErica Lauren , sosia lui Meghan Markle

Citește și: Motivul pentru care Meghan Markle își ține mereu mâna pe burtică atunci când iese în public

Citește și: Meghan Markle a încălcat din nou tradiția! Ducesa de Sussex a împrumutat o pereche de cercei de 500.000 de lire sterline

FOTO: Hepta, Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton