Imagini de colecție: Cum arăta Andi Moisescu în urmă cu zece ani și ce spuneau el și Olivia Steer despre sănătate

 Oana Popoiag
.
Andi Moisescu, juratul de la Românii au talentAndi Moisescu, juratul de la Românii au talent

Andi Moisescu este una dintre cele mai longevive vedete de televiziune, rolul său de jurat la 'Românii au talent' consolidându-i acest statut. Mult mai discret este Andi cu viața personală, pe care o expune cât se poate de rar. În urmă cu aproape zece ani, însă, acesta poza pentru VIVA! alături de soția sa, Olivia Steer, pe atunci una dintre cele mai simpatizate femei din România.

Andi Moisescu a știut dintotdeauna să mențină un echilibru între viața profesională și cea privată. Angrenat în numeroase acțiuni, de la rolul de jurat 'Românii au talent', la cel de realizator 'Apropo TV' sau de pasionat de publicitate și amfitrion de evenimente, Andi a găsit, cumva, întotdeauna timp pentru soția sa, Olivia Steer, și cei doi copii ai lor, David și Luca.

Cu toate că s-a remarcat dintotdeauna prin prisma realizărilor profesionale, preferând să-și țină familia departe de media, Andi Moisescu a realizat în 2010 o ședință foto pentru VIVA! alături de Olivia Steer, pe atunci (încă) una dintre cele mai apreciate femei celebre din România. Câțiva ani mai târziu, Olivia avea să declanșeze un întreg război mediatic și să-și atragă antipatia generală declarând că este împotriva vaccinurilor pe care le-a catalogat ca fiind inutile.

Andi Moisescu: 'Mâncăm foarte sănătos și ăsta-i meritul total al Oliviei!'

În 2010, Andi și Olivia începuseră deja să-și schimbe alimentația la inițiativa acesteia din urmă. 'În continuare țin să precizez că mâncăm sănătos. Nu la termenii bio sau eco țin, ci la sănătatea mea și a familiei mele. Mâncăm foarte sănătos și ăsta-i meritul total al Oliviei', a declarat Andi pentu VIVA!, completat apoi de soția sa: 'Țin să mâncăm cât mai multe legume și fructe produse local, bio pe cât se poate, și gătite cât mai puțin. Deci, fără prăjeli, fără grăsimi animale și fără dulciuri din comerț.'

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Daniel Buzdugan, în juriul de la „Bravo, ai stil'. Primele declaraţii despre aceasta provocare

Cine e Oase, colegul lui CRBL de la „Asia Express'? E campion la kendama

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton