Caz halucinant. Un fost primar s-a căsătorit cu nora sa, după ce băiatul lui a murit

 Stamen Diana
.

Pare a fi de necrezut, dar un fost primar s-a căsătorit cu nora lui, după ce băiatul său a murit. Totul este cât se poate de adevărat, iar această poveste halucinantă s-a întâmplat în Mexic. Cei doi au făcut nuntă, iar povestea s-a răspândit în toată lumea.

Raul Orihuela Gonzalez, fost primar în orașul mexican Tequisquiapan, s-a căsătorit în urmă cu câteva zile cu nora lui, Valeria Hassen Morales. Mireasa este soția fiului său, Raul Michel Origuela, care a murit în urmă cu trei ani, după ce a fost implicat într-un accident de mașină.

Valeria Hassen Morales și Raul Michel Origuela aveau împreună doi copii, o fetiță și un băiețel, Raul și Isabela. Fostul primar din Mexic și nora lui s-au căsătorit în Quintana Roo, acolo unde bărbatul deține mai multe afaceri, potrivit publimetro.com.mx.

Se pare că povestea de dragoste dintre socru și noră a început în urmă cu mai mulți ani, iar la doar 8 luni după ce soțul Valeriei a murit s-a aflat despre relația pe care femeia o avea cu tatăl lui Raul Michel Origuela. La vremea respectivă, fostul primar din Mexic nu a recunoscut că are o relație chiar cu nora lui.

FOTO: captură YouTube, publimetro.com.mx

un fost primar s-a căsătorit cu nora luiun fost primar s-a căsătorit cu nora lui

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton