Connect-R, confesiune șocantă în direct. Artistul a recunoscut cea mai mare greșeală a tinereții lui: ”Aveam 20 și un pic de ani...”

 Oana Popoiag
.
Connect-RConnect-R

La aproape 40 de ani, tată al unei fetițe, Connect-R a lăsat în urmă nebunia tinereții și nopțile pierdute în cluburi. În schimb, privind în urmă, artistul regretă unele alegeri. Artistul a mărturisit în direct că obișnuia să consume substanțe interzise în trecut și a tras un semnal de alarmă pentru tinerii atrași în această cursă.

Connect-R are 37 de ani și ani întregi de muzică în spate. Dar și ani întregi de viață nebună, nopți pierdute în cluburi și excese ale tinereții. Cu ocazia faptului că a lansat o piesă cu un puternic mesaj social, pentru generația tânără, 'Îndependența„, artistul a recunoscut în direct la Cătălin Măruță care a fost poate cea mai mare greșeală a tinereții lui.

Connec-R a vorbit deschis despre una din cele mai mari greșeli ale tinereții lui

'Am trecut printr-o capcană. Lumea asta a showbiz-ului este o lume în care ţi se pot oferi armele perfecte pentru a te sinucide, să zic aşa. Pentru a te distruge! (…)Am consumat şi eu la vremea mea nişte treburi nasoale… Au fost lucruri în care eu am crezut mult timp şi mulţi copii iubindu-ne poate au făcut la fel. Cum muzica ne-a dat nouă, artiştilor, mai mult decât speram, noi trebuie să dăm înapoi lui Dumnezeu nişte lucruri. Tinerii trebuie să aibă grijă în ce se bagă şi pe cine iubesc cu adevărat. (…) Eu am consumat ceva substanţe şi mi-am dat seama că e posibil să intru într-o capcană. Norocul meu a fost că iubesc sportul şi asta mă oprea din a face sport. În vremea cluburilor… aveam 20 şi un pic de ani, 23-25…. Copii, nu vă mai drogaţi', aceasta a fost confesiunea lui Connect-R și totodată avertismentul transmis tinerilor.

Connect-R încă o iubește pe fosta lui soție, Misha: 'E subiectul meu sensibil'

Connect-R și fosta lui soție, Misha, care i-a dăruit o fetiță, sunt un exemplu pentru modul în care își gestionează interacțiunile, spre binele copilului, după divorț. Artistul are numai cuvinte de laudă la adresa frumoasei cântărețe și nu ezită să îi facă complimente ori de câte ori are ocazia.

'Nu cred că mi-am ratat căsnicia. Ceea ce nu se vede, ce nu se știe este că eu nu cred că mi-am ratat căsnicia. Cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună, totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi. E subiectul meu sensibil, e femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună. Știi cum, timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie', a declarat Connect-R la Antena Stars.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton