Un concurent de la Asia Express a trișat în timpul competiției! A ascuns o sumă mare de bani, dar s-a dat de gol...

 Oana Pantazi
.

Odată cu reluarea primelor sezoane, încep să iasă la iveală mici picanterii și dedesubturi de la Asia Express… Iată ce concurent a dat dovadă de lipsă de fairplay față de colegii săi!

Cu toții știm care sunt regulile de la Asia Express – concurenții sunt aruncați în arenă fără mijloace existențiale. Trăiesc cu 1 dolar pe zi, trebuie să-și procure singuri mâncare și cazare, să facă autostopul și, în plus, li se iau și telefoanele mobile.

Se pare însă că, pe parcursul competiției, din dorința de a nu ieși foarte mult din zona de confort, a existat cineva care a reușit să trișeze… Iar acel concurent este, de fapt, o concurentă, nimeni alta decât Daniela Crudu (a făcut echipă cu Vica Blochina), care, o perioadă, a înșelat vigilența celorlalți, ascunzând 150 de dolari.

Cu banii ascunși în șosete!

Bruneta a fost dată de gol abia în cursul emisiunii XNS de ieri-seară de către un coleg de competiție. Dorian Popa (a făcut echipă cu mama lui) a fost cel care a dezvăluit faptul că Daniela Crudu a fentat regulamentul competiției, ascunzând în șosete 150 de euro, bani care s-au evaporat repede în timpul traseului din Vietnam.

„Cine putea să aibă 150 de euro în Asia Express și să îi piardă în cursă?”, a spus Dorian Popa, amuzat, după care a dezvăluit identitatea trișoarei.

Acesta a fost completat de Liviu Vârciu, care a povestit că aceasta nu a fost singura sumă pe care bruneta a avut-o asupra ei, deși acest lucru îi era interzis. Daniela ar fi ascuns și 50 de dolari într-un pachet de gumă de mestecat. Din păcate, s-a dat de gol în momentul în care cineva i-a cerut o gumă și, pentru că din mărinimie i-a oferit întregul pachet, a fost nevoită să scoată banii în fața camerei de filmat…

dsc4037_tb900-1dsc4037_tb900-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton