Ultimul mesaj pe care Răzvan Ciobanu a încercat să-l trimită. Ce au găsit polițiștii în telefonul lui

 Stamen Diana
.

Vestea că Răzvan Ciobanu a murit a fost un șoc pentru toată lumea. Cei care l-au cunoscut sunt profund îndurerați. Creatorul de modă și-a pierdut viața într-un accident grav de mașină, când se întorcea de la mare. Polițiștii au găsit în telefonul lui un mesaj pe care nu a apucat să-l trimită.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Răzvan Ciobanu ar fi încercat să trimită un mesaj unui prieten, însă nu a mai apucat să facă asta. Polițiștii au găsit în telefonului designerului un mesaj în care spunea că s-a pierdut și că nu știe pe unde este. „M-am pierdut în p#!a mea! Nu știu unde sunt', susțin surse apropiate din poliție.

Răzvan Ciobanu a murit la 43 de ani

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit pe data de 29 aprilie în urma unui accident rutier. Designerul a fost găsit de echipaj, se pare, la distanță de autoturism, ceea ce indică faptul că, cel mai probabil, acesta nu a purtat centură.

Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el. Se pare că designerul era singur în autoturism. Din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu violență de un copac, pierzându-și viața chiar în a două zi de Paște.

Citește și: Răzvan Ciobanu s-a sinucis!? Boala neîndurătoare care l-a adus pe marginea prăpastiei în trecut

Citește și: Ultima postare pe Facebook a lui Răzvan Ciobanu, înainte de a-și pierde viața într-un accident rutier

FOTO: Facebook

Răzvan CiobanuRăzvan Ciobanu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton