Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut testul fidelității. Cum s-a schimbat relația lor de când el prezintă "Insula Iubirii"

 Pirvu Cristina
.

Paradoxal, un bărbat dedicat soției și familiei prezintă un show al cărui laitmotiv este trădarea în dragoste… Dar cu siguranță i-a fost scris în stele, fiindcă Radu Vâlcan s-a căsătorit chiar în anul în care a debutat ca prezentator la „Insula Iubirii. Așadar, este de două ori calificat să vorbească despre dragoste…

„Insula Iubirii a fost un test al fidelității și pentru căsnicia ta cu Adela? Ești plecat mult timp de acasă, tentații sunt la tot pasul…

Relația noastră e bazată pe foarte mult respect reciproc, pe o încredere 100% și susținere. Sunt trei componente de bază care fac ca o relație să funcționeze indiferent de distanță. Viața alături de Adela mi-a adus stabilitate emoțională, liniște, dorința și plăcerea de a avea o familie cât mai mare.

Coperta VIVA! mai

Coperta VIVA! mai

Ce-mi poți spune despre perioada filmărilor pentru „Insula Iubirii? Cum vă alinaţi dorul?

Inițial, când am început acest proiect, nu mi-a fost ușor, pentru că îmi era dor de Adela. Apoi, a fost și mai dificil când era însărcinată și știam că are nevoie de mine și nu pot fi lângă ea să o ajut. Primăvara trecută, a devenit cu mult mai greu, pentru că deja Alexandru era mai mare, începeam să facem lucruri împreună și am dus dorul momentelor petrecute că între băieți. În toată perioada filmărilor, încercăm să vorbim de câteva ori pe zi, fie și pentru câteva secunde, sau ne dăm mesaje.

Din punct de vedere al comunicării, dar nu numai, îmi place Thailanda și o laud de câte ori am ocazia. Singurul impediment ar fi fusul orar ‒ când eu termin filmarea, în România e noapte. Doar atunci e mai greu. Eu și Adela petrecem foarte mult timp împreună și, chiar dacă suntem părinți acum, facem cumva să avem mereu grijă și de noi. În ceea ce privește perioada petrecută la filmări, aceasta este meseria noastră și ne-o asumăm din plin, dar niciunul dintre noi nu poate nega că ne este foarte greu. Pe parcursul filmărilor, simt că toată echipa care e acolo trece prin aceeași experiență, tuturor le e dor de familie, de acasă. Dar, în primăvara trecută, de exemplu, între cele două sezoane pe care le-am filmat, pentru că aveam la dispoziție cinci zile de pauză și pentru că îmi era foarte dor de casă, am decis să zbor în România și să mă reîncarc în felul acesta: m-am bucurat puțin de familie și m-am întors.

Adela te-a vizitat vreodată în timpul filmărilor din Thailanda?

Da, Adela a venit în Thailanda în primul sezon, împreună cu o prietenă, dar atunci a fost o altă poveste, pentru că ele își puteau face programul, puteau vizita, dar un copil se adaptează mai greu, iar programul de filmări nu mi-ar permite să petrec timp împreună cu ei dacă ar veni.

Citește continuarea interviului în numărul de mai al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei din 30 aprilie. 

Foto: Facebook, VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton