Ultima fotografie cu Chester Bennington înainte de a se sinucide

 Florentina Liutic
.

Talinda Bennington, soţia lui Chester Bennington, solistul trupei Linkin Park, a hotărât să publice ultima fotografie cu soţul ei, realizată cu doar câteva zile îniante ca artistul să-şi pună capăt zilelor.

Decizia sa a fost luată în contextul în care ea îşi doreşte să sensibilizeze opinia publică asupra depresiei şi a sinuciderii.

În ultima lui fotografie Chester pare fericit, râde şi priveşte spre Oceanul Pacific în timp ce este înconjurat de cei apropiaţi.

„Era cu câteva zile înainte ca soţul meu să-şi pună capăt zilelor. Gândurile sinucigaşe sunt acolo, dar nu ştii niciodată', a scris ea pentru a trage un semnal de alarmă asupra suicidului, ale carui semne nu sunt mereu intuite de cei din jur.

Internauţii au salutat decizia sa, considerând-o una extrem de bună: „Mulţumesc că ai împărtăşit ceva atât de personal. Oamenii trebuie să fie conştienţi că bolile mintale nu se recunosc întotdeauna”, a scris un internaut salutând gestul.

„Puteţi să faceţi ceva. Citiţi mesajele şi tineţi-i de mână cu dragoste pe cei care au o zi dificilă”, a sfătuit Talinda Bennington.

 

Vezi si:

Madalina Ghenea – Primele declaratii legate de speculatiile privind despartirea de Matei Stratan

Chester Bennington s-a sinucis pe 20 iulie. În 2011 el se confesa în The Guardian, vorbind despre angoasele sale care i-au fost mereu sursă de inspiraţie. De asemenea, el dezvăluia atunci că a fost victima abuzului sexual în copilarie. După divorţul părinţilor săi, pe când avea 11 ani, a început să fumeze canabis, pentru a trece ulterior la consumul de cocaină. Şi-a canalizat traumele în albumul „Hybrid Theory” şi a luptat cu dependenţa toată viaţa.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton