AMI - vacanta de vis in Bali

 Adina Vilcea
.

AMI s-a întors recent din vacanta exotică petrecută în Bali. Artista își dorea de foarte mult timp să viziteze acestă insulă fascinante, așa că în doar câteva zile a încercat să vadă  și să învețe cât mai multe amănunte despre cultura locului. 

Una dintre experiențele plăcute pe care AMI le-a trăit în Bali a fost excursia la Sacred Monkey Forest Sanctuary, adică Pădurea Maimuțelor, o rezervație naturală ce găzduieste peste 600 de exemplare.

Deși la început micile maimuțe au părut inabordabile, AMI a descoperit secretul cu care să se apropie de ele și le-a hrănit cu fructe și nuci. Astfel, artista s-a apropiat foarte repe de zecile de maimuțe care îi cereau banane, papaya și alte bunătăți, până când au lăsat-o fără provizii.

Citește și:

Vezi ce amintiri au vedetele din prima zi de școală

Așteptarea a luat sfârșit! A apărut primul teaser pentru „Fifty Shades Freed” – VIDEO

Excursia în Bali a fost fascinantă din toate punctele de vedere. M-am plimbat foarte mult și am învătat foarte multe despre cultura lor. Deși sunt oameni simpli, sunt foarte calzi, primitori și bucuroși sa vorbească cu tine și să te servească cu preparate tradiționale. Mi-am dorit să văd maimulțele, pe care le știam doar din poze și m-am amuzat foarte tare pe seama lor. Dacă le dai mâncare ești cel mai bun prieten al lor. Așa am reușit să facem poze.', a spus AMI.

După scurta vacanță pe tărâmul asiatic, AMI s-a întors la programul obișnuit încărcat de concerte. În plus, artista lucrează foarte mult în studio pentru a lansa piese noi cu care să ne surprindă.

Acultă ultima piesă lansată de AMI

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton