Tudor Sișu, reacție dură după noul derapaj al lui George Buhnici, la adresa băieților de cartier: "Trebuie să luăm și noi atitudine"

 Raiciu Adriana
.

Tudor Sișu reacție dură după noul derapaj al lui George Buhnici. Vloggerul George Buhnici și-a cerut scuze public pentru declarațiile făcute despre femeile cu celulită și vergeturi. Însă, jurnalistului a comis-o din nou, după ce a dat de înțeles că băiețașii de cartier nu au minte și nicio experiență de viață. Iată reacția pe care a avut-o rapperul Tudor Sișu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După declarațiile scandaloase făcute despre femeile cu celulită și vergeturi, George Buhnici a decis să-și ceară scuze public. Vloggerul a postat un videoclip pe contul său de Youtube și a recunoscut că a vorbit ca un „mârlan”… Totuși, ceea ce nu și-a dat seama a fost faptul că a comis-o din nou, după ce a dat de înțeles că băiețașii de cartier nu au minte și nicio experiență de viață.

4525-14525-1

Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap, fără nicio experiență de viață. Ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți care mă cunosc m-au întrebat dacă nu cumva eram sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost. Nu am această scuză. Eram poate doar puțin euforic datorită atmosferei de festival. Asta nu scuză nimic', este o parte din mesajul lui George Buhnici. Reacția rapperului Sișu a venit imediat și a postat un mesaj dur pe contul său de socializare. Iată ce a scris artistul!

Citește și: Ce dietă ține Monica Anghel. De la ce regulă nu se abate niciodată: „Am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme / EXCLUSIV

Citește și: Virgil Ianțu face nuntă după 20 de ani de relație: „Am cerut-o într-un mod foarte inedit’

Tudor Sișu, reacție dură după noul derapaj al lui George Buhnici, la adresa băieților de cartier

Fie că a realizat sau nu, George Buhnici a făcut o nouă gafă. A dat de înțeles, în ultimul său mesaj, că băiețeii de cartier nu au creier și nicio experiență de viață, fapt care a adus la indignarea bărbaților acum. Sișu Tudor, un cunoscut rapper din țara noastră, a luat atitudine și a transmis un mesaj dur pe contul său de socializare.

Am înțeles, ok, au fost jignite femeile cu vergeturi cu chestii d-astea. Dar acum văd că sunt discriminați băieții de cartier. Cum adică am vorbit ca un băiețas de cartier și îmi cer scuze pentru asta'? Băi, stai că trebuie să luăm și noi atitudine', spune Sișu pe rețelele de socializare.

George Buhnici își cere scuze că a jignit femeile cu celulită și vergeturi

După ce a fost acuzat că nu și-a cerut nici măcar scuze pentru că a jignit femeile cu vergeturi și celulită, care se tatuează în loc să meargă la „săliță', Buhnici a revenit cu un clip pe YouTube în care oferă publicului ceea ce publicul și-a dorit de la început: scuze.

Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. (…)

Probabil, din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie.

Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut, într-adevăr, un șoc. Acest șoc a fost, în primul rând, pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. 

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit. Celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsă de politețe’, a transmis George Buhnici pe YouTube.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton