Trecutul neștiut și numele adevărat al lui Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache: "Am spălat WC-uri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă"

 Dumitrache Laura
.

Radu Siffredi este noul personaj controversat din showbiz-ul românesc. Tânărul are o relație amoroasă cu Oana Matache, sora Deliei. Cei doi și-au oficializat relație în mediul online, spre surprinderea internauților. Deși se recomandă Radu Siffredi, acesta nu este de fapt numele lui adevărat. Iată cum apare în buletin noul partener al Oanei Matache și cu ce s-a ocupat în trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Matache, sora Deliei, s-a despărțit de Răzvan Miheț, bărbatul cu care are doi copii, și s-a cuplat cu Radu Siffredi. Cei doi și-au oficializat relația și apar destul de des pe platforma Twitch, acolo unde vorbesc deschis despre viața lor. În buletin, numele lui Radu nu este Siffredi, ci altul. Iată de unde și-a atribuit porecla „Siffredi”!

radu siffrediradu siffredi

Radu Sifreddi a ajuns în atenția publicului după ce a fost surprins în compania Oanei Matache, care ulterior a dezvăluit că formează un cuplu. În spațiul online este cunoscut ca Radu Siffredi, dar în realitate, numele său adevărat este Radu Mihai Bădilaș.

Citește și: Oana Matache, răspuns neașteptat după ce a fost întrebată ce crede sora ei, Delia, despre noul iubit: „Nu știm cine e, nu există!'

Citește și:Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi: „Aveai gagică, eu aveam soț”. De cât timp sunt împreună

Citește și:Cum arată casa lui Selly: „Într-un an de stat aici eu cheltui 28 de mii de euro” / Plătește chirie, nu este propretar!

Citește și:Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru vor să adopte un copil: „Probabil se va întâmpla. Mi-ar plăcea ca peste 5-7 ani să…'

Trecutul neștiut și numele adevărat al lui Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache

Oana Matache s-a despărțit de Răzvan Miheț și s-a cuplat cu Răzvan Siffredi. Cei doi se afișează în public, iar tânărul de 28 de ani a devenit un personaj controversat în presă. Acesta se autointitulează pe rețelele de socializare sub numele de Radu Siffredi, dar de fapt nu acesta este numele lui. În realitate, numele său adevărat este Radu Mihai Bădilaș.

Acesta este activ pe platforma Twitch, acolo unde vorbește cu internauții despre viața sa personală. Tot el a declarat că și-a atribuit numele de Siffredit de la starul internațional din industria filmelor pentru adulți, Rocco Siffredi.

Cu ce se ocupă Radu Siffredi

În urmă cu două zile, Radu Siffredi și Oana Matache au fost live pe platforma Twitch, iar tânărul a discutat cum a decurs viața lui în plan profesional. Acesta a recunoscut că a avut multe joburi pe care mulți s-ar feri să le facă. Radu a terminat liceul de teatru și a visat să devină actor. Însă, un accident grav l-a determinat să abandoneze acest vis.

„Eu sunt la bază editor video, așa am început, am lucrat cu streameri cunoscuți Silviu Faiăr, Zlăvog și am făcut și publicitate și reclame. La momentul de față sunt director of picture, adică filmez. Eu am terminat liceul de teatru și visul meu de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție. Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant.

Eu am terminat liceul de teatru și visul meu de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție. Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant.', a spus Radu Bădilaș.

Când a început relația dintre Radu Siffredi și Oana Matache

Într-un video postat pe Twitch, Oana Matache a dezvăluit când a început povestea de dragoste dintre ea și Radu Siffredi. Conform acesteia, cei doi erau în relații cu alți parteneri, iar ulterior s-au despărțit de aceștia.

Ne-am cunoscut la Silviu Faiăr, are un clip făcut de ziua lui (n.r.: clipul a fost postat pe YouTube acum 6 luni și se numește „Să îți dau la Mu'). A doua oară ne-am cunoscut la el acasă.La clip, acolo, n-am avut nicio treabă, de-abia dacă ne-am remarcat.Tu aveai gagică, eu aveam soț. Apoi am început să lucrăm împreună', a spus Oana Matache.


Sursa foto: Captura video/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton