Cum să îți faci nasul să pară mai mic cu ajutorul machiajului. 3 trucuri

 Calin Maria Bianca
.

Cum să îți faci nasul să pară mai mic cu ajutorul machiajului. 3 trucuri pe care fiecare femeie trebuie să le știe. Te-ai săturat să vezi pe Internet cum toate femeile au nasul mic, însă fără operații, ci doar cu ajutorul iluziei create de către produsele de machiaj? Vrei și tu să înveți aceste trucuri pentru a nu mai fi complexată? Ei bine, acum este mai simplu ca niciodată. Trebuie doar să urmezi cu mare atenție pașii ce vor fi descriși mai jos. O poți face fără prea mult efort chiar la tine acasă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță te-ai întrebat cel puțin o dată cum poți să îți faci nasul mai mic cu ajutorul machiajului. Te-ai tot uitat la numeroase tuturiale, însă totuși fără rezultat? Acum este timpul să îți pui în aplicare abilitățile și să vezi transformarea pe loc. Nu, nu ai nevoie de cele mai scumpe produse de machiaj, ci sunt bune și cele pe care le ai prin preajmă, asta dacă ești adepta machiajului zilnic și nu-ți lipsesc produsele esențiale din trusă.

Citește și: Trucuri de machiaj pentru brunete

Citește și: Trucuri de machiaj pentru blonde

Trebuie să ne iubim așa cum suntem. Știm că în ziua de azi se promovează tot mai mult o frumusețe falsă și trucată în mediul online, însă în același timp știm cu toții că în spatele acestor poze fabuloase se ascund filtre sau operații estetice. Dacă nu vrei să ajungi la operație și nici să ai un nas mai mic doar în poze, poți apela la câteva trucuri pe care și cei mai cunoscuți make-up artiști le pun în aplicare.

Citește și: Ce greșeli fac femeile atunci când se vopsesc singure acasă

Citește și: Top 3 cele mai comune greșeli vestimentare făcute de femei. Află cum să le eviți

Cum să îți faci nasul să pară mai mic cu ajutorul machiajului – 3 trucuri folosite de make-up artiști

Fiecare dintre noi avem calităţi şi defecte pe care cu ajutorul machiajului reuşim să le accentuăm sau din contră, să le ascundem. Ce-i drept, industria de beauty s-a dezvoltat atât de mult încât în ziua de azi este imposibil să nu ascundem sau măcar să diminuăm părțile care nu ne plac la nivelul feței. Dacă și tu te întrebi cum să îți faci nasul să pară mai mic cu ajutorul machiajului, este momentul să urmezi pașii de mai jos:

  1. Foloseşte un fond de ten mat și cu două nuanțe mai închise

Când vine vorba de micșorare, știm clar că este vorba despre culori închise. Prin urmare ai nevoie de un fond de ten matifiant și cu două nuanțe mai închise decât cel pe care-l folosești pentru restul feței. Trasează câteva linii din colţul intern al sprâncenei, pe aripile nasului, apoi difuzează produsul pe toată suprafața nasului, astfel încât să rămână doar umbrele. Tot ce rămâne de făcut acum este să aplici fondul tău de ten și cu tehnica de blending să uniformizezi tenul.

Alte trucuri de a micșora nasul prin machiaj

Prima este una dintre cele mai întânite variante de a micșora nasul, însă mai sunt câteva, tot la îndemâna oricui.

2. Folsește produse matte

Un alt truc pentru ca nasul să pară mai mic este să foloseşti produse matifiante în zona nasului. Aplică un fond de ten mat, iar apoi folosește o pudră liberă mată. Cel mai important e să îndepărtezi orice urmă de strălucire de pe nas pentru a elimina efectul de glow și de mărire.

3. Folosește pudră bronzantă

La fel ca fondul de ten mai închis cu două nuanțe, așa este și bronzer-ul. Trebuie doar să te asiguri că foloseşti o nuanţă ce se potriveşte pielii tale şi care arată natural, iar apoi îl poți aplica în zonele care ți se par că ies în evidență, iar tu nu îți dorești acest lucru.

Cum te ajută buzele să pară că ai un nas mai mic

Ei bine, atunci când vrei să își ascunzi cumva nasul mare prin produsele de machiaj, nu trebuie să te axezi doar pe nas. Un truc cunoscut de make-up artiști și ținut secret de cei mai mulți dintre ei este să te foloseşti de buzele tale. Aplică luciu şi oferă glow buzelor. Cei din jur se vor axa pe ele și nu pe nasul tău.

Sursă foto:Istock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton