Trecutul neştiut al Ralucăi Bădulescu. Cum arată şi ce face fostul soţ al vedetei

 Pirvu Cristina
.

Raluca Bădulescu a trăit acum ani de zile o poveste de dragoste alături de Vali Pungă. Rodul iubirii lor este băiatul, Alex. În final, cei doi s-au despărţit, au luat-o pe drumuri separate. 

Raluca Bădulescu a fost căsătorită în trecut cu Vali Pungă. Cei doi au un fiu frumos împreună. Chiar dacă au divorţat de mult timp, ei ţin legătura, se comportă ca doi prieteni, merg chiar şi cu familiile în vacanţă.

Între Vali şi fiul lui, Alex, există o relaţie foarte apropiată.

„Fiul meu nu vrea să facă lucrul ăsta (n.r. modelling), mai nou s-a făcut descoperitor de talente. El vrea să fie totuşi cel care moşteneşte agenţia de la mine, nu model. El visează la vremea în care o să vină şi o să se implice în agenţie. 

E unicul meu fiu, această agenţie o să fie la el. Asta îşi doreşte. Nu vrea să fie în faţa reflectoarelor. (…) Stăm împreună în aceeaşi casă când sunt în România. Ne petrecem foarte mult timp împreună. 

Nu a plănuit nimeni să avem (n. r. cu Raluca, fosta soţie) o traiectorie aşa de frumoasă şi atât de visată. Suntem o familie fericită, copilul are doi taţi. Face diferenţa aşa, care e tata 1 şi care e tata 2. Plecăm în vacanţe împreună, cu părinţii, cu socrii. El s-a născut dintr-o cănicie cu multă iubire. Vorbesc zilnic cu Raluca.”, a spus Vali la Antena Stars.

În prezent, Raluca este căsătorită cu Florin Stamin.

Primul soţ al Ralucăi BădulescuPrimul soţ al Ralucăi Bădulescu

Cu ce se ocupă Vali Pungă

Vali Pungă este un fost manechin şi după despărţirea de femeia care i-a dăruit un copil,  a plecat în Spania, unde are o agenţie de modele masculine de ani buni. A lăsat deoparte ieşirile prin cluburi şi s-a refugiat în muncă. În timpul liber vorbeşte cu fiul lui, de care este foarte mândru, spune că viaţa de tată l-a transformat într-un bărbat mult mai responsabil.

Chiar dacă este avocat de meserie, nu a profesat niciodată în acest domeniu şi tot lumea modei îl atrage mai mult.

Foto: Captură video, Libertatea, Wowbiz 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton