Îți mai aduci aminte de Ștefănuț din Numai iubirea? S-a mutat din România și nu se mai ocupă cu actoria

 Stamen Diana
.

Au trecut mai bine de 13 ani de la terminarea telenovelei românești Numai iubirea, iar actorii sunt total schimbați. Îți mai aduci aminte de Ștefănuț din Numai iubirea? Băiatul s-a mutat din România și nu se mai ocupă cu actoria.

Ștefănuț, pe numele său Alexandru Barba, a devenit cunoscut după ce a jucat în serialul Numai iubirea. Acum, Alexandru Barba are 24 de ani și nu mai locuiește în România. Actorul s-a mutat în Londra, după ce a terminat liceul și nu a mai continuat cu actoria.

Alexandru Barba avea 10 ani pe vremea când interpreta rolul lui Ștefănuț din Numai iubirea. Tânărul este acum de nerecunoscut și este un microbist convins. Alexandru Barba nu a mai apărut deloc în lumina reflectoarelor, după ce a renunțat definitiv la cariera sa în actorie.

Ștefănuț din Numai iubireaȘtefănuț din Numai iubirea

Citește și: Îți mai aduci aminte de Bianca din Numai iubirea? Iată cât a crescut și cu ce se ocupă acum! Transformarea e radicală!

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton