Trecutul neștiut al lui Victor Slav. La 19 ani, era manechin! Cum a ajuns să lucreze în televiziune

.

Că femeile suspină după el este o certitudine.
Că a avut o viață sentimentală controversată, de asemenea. Că are o fetiță superbă nu mai pune nimeni la îndoială. Că este unul dintre cei mai râvniți bărbați din showbiz? Cu siguranță! Adorat de reprezentantele sexului frumos și invidiat de bărbați, Victor Slav tinde să pară bărbatul perfect. Puțini își mai amintesc însă de începuturile sale în televiziune…

Anul acesta, s-au împlinit 20 de ani de când te-ai lansat în showbiz. Ce îți amintești de la începuturi, cum ai ajuns să participi la Vara ispitelor? Ce așteptări aveai atunci, ce visuri?


Nu aveam așteptări, nici n-am știut în ce mă bag. Eram prieten cu Bogdan Vlădău, mergeam peste tot împreună, am auzit despre acel casting și am decis, în glumă, să mergem și noi. Nu știam despre ce e vorba… Am luat castingul și am stat trei minute să ne gândim dacă mergem sau nu. Am decis să mergem până la urmă. Nu aveam așteptări, era prima dată când interacționam cu televiziunea.

„Se uita lumea după noi pe stradă”

Nu am realizat amploarea pe care a avut-o acest show, pentru că am stat o săptămână fără telefoane, televizor. Nu știam ce se întâmplă cu emisiunea, vorbeam cu producătorii, care ne spuneau că ratingul e foarte mare. Nu înțelegeam cifrele, dar ne-au spus, ca să ne lămurim, că este același rating ca la un meci România-Germania.

Când am ajuns în București și am ieșit pe stradă, se uita lumea după noi… (zâmbește) A fost un sentiment grozav. Eram uluiți de ceea ce ni se întâmpla. Cu Bogdan Vlădău am rămas prieten și am avut bucuria să și lucrez cu el la „Bravo, ai stil!. A contat mult că ne cunoșteam, că eram foarte relaxați și bucuroși să fim implicați în acest show.


Cum erai tu la 19-20 de ani?


Eram manechin (zâmbește), am prezentat pentru aproape toți marii designeri de la noi. Deja aveam legătură cu showbizul și cu camerele de luat vederi. Eram un copil și în acele vremuri se întâmplau multe lucruri din inerție… Te lăsai dus de val. La vârsta aceea, industria showbizului m-a luat prin surprindere. Este adevărat că, la un moment dat, am înțeles ce se întâmplă și am putut să decid într-un sens sau altul.


Ai vreun regret pe plan profesional, ți se pare că ai ratat vreo șansă? Sau că ai ales greșit, la un moment dat?


Nu cred că am ratat vreo șansă. Cred că mă mulez cel mai bine pe reality și divertisment, asta simt că fac cel mai bine. Mi s-a propus la început să prezint știri și nu am dorit, pentru că nu mă simțeam de acolo. Poate că m-aș fi încadrat, m-aș fi potrivit, dar nu m-am văzut acolo. Am făcut un pas important când mi-am dat demisia.

Nu știu dacă s-ar fi ivit alte oportunități, dar acum sunt într-un loc care îmi place, fac ceea ce îmi place și nu mă gândesc „cum ar fi fost dacă. La „Îmi place dansul colaborez cu o echipă minunată, sunt momente foarte faine în culise, jurații sunt oameni care au foarte multe de spus, de împărtășit. E o atmosferă frumoasă la „Îmi place dansul și mă simt în elementul meu în acest proiect.

Foto: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton