Brad Pitt, mărturisiri incendiare! A vorbit despre primul lui sărut: ”O chema Lisa, s-a întâmplat în garajul părinților ei”

 Oana Popoiag
.

Brad Pitt este poate cel mai dorit burlac de la Hollywood după divorțul de Angelina Jolie. A reușit să scape și de dependența de alcool, deci e o partidă tocmai bună. Și una extrem de simpatică, s-ar putea spune. Actorul a povestit cu umor experiența primului sărut, care nu a decurs cum visa…

2019 a fost anul în care Brad Pitt a revenit la viață. După trauma divorțului de Angelina Jolie, în urmă cu patru ani, și lupta pentru custodia copiilor, precum și lupta cu dependența de alcool, actorul pare că a reintrat pe făgașul normal.

A dat lovitura cu 'Once Upon a Time in Hollywood', filmul regizat de Tarantino, în care joacă alături de Leonardo di Caprio și pentru care a fost distins la Globurile de Aur cu premiul 'Cel mai bun actor în rol secundar' și este prezent la mai toate evenimentele importante din industrie. Ca să nu mai menționăm că este, cu siguranță, cel mai dorit burlac din Cetatea Filmului în acest moment, la cei 56 de ani ai săi.

Brad Pitt, dezvăluiri despre primul lui sărut

De asemenea, după ce a fost vânat de presă intens în ultimii ani, acum este din ce în ce mai deschis în a da publicității detalii picante din viața sa. Nu a spus (încă) pe cine iubește acum, dar a povestit cu mult umor pentru W Magazine cum a decurs primul lui sărut.

'Eram clasa a patra, s-a întâmplat la ea în garaj. Stătea la o stradă de mine, am fugit acasă imediat după. Eram foarte entuziasmat, așa cum doar în clasa a patra ți se poate întâmpla. Plănuiserăm totul în cele mai mici amănunte, de la locație până la experiența în sine…Doar că emoțiile m-au doborât nervos. Am făcut ce era de făcut, dar îmi amintesc că după pur și simplu am rupt-o la fugă spre casă. Nu am făcut față momentului, a fost prea mult pentru mine', a relatat Brad Pitt, adăugând că în clasele primare se îndrăgostea tot timpul de câte o colegă.

Brad Pitt, din nou cu Jennifer Aniston?!

Brad Pitt nu a fost văzut în compania vreunei femei după despărţirea de Angelina Jolie, însă există bănuieli că s-ar înfiripa ceva cu prima soţie, Jennifer Aniston. Recent, actorul a onorat invitaţia la o petrecere de Crăciun dată de aceasta şi au fost văzuţi petrecând timp împreună, acolo, ba chiar unora li s-a părut că gesturile dintre ei trec graniţa prieteniei.

Brad Pitt la Globurile de AurBrad Pitt la Globurile de Aur

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton