Trecutul neştiut al Corinei Caragea. Prezentatoarea a debutat ca balerină la "Surprize, surprize"

 Pirvu Cristina
.

Corina Caragea prezintă zilnic Ştirile sportive de la Pro TV. Lucrează de ani de zile la acest post TV, însă nu acolo a debutat. Era dansatoare la „Surprize, suprize”.

Corina Caragea a dezvăluit în urmă cu ceva vreme detalii despre începuturile ei în televiziune. Prezentatoarea TV și-a amintit de perioada în care era dansatoare în emisiunea „Surprize, surprize' moderată de Andreea Marin la Televiziune Națională.

„La „Surprize-Surprize am ajuns printr-un casting. Pur şi simplu îmi doream foarte mult să lucrez într-o instituţie de presă şi atunci profitam de orice oportunitate venea. Am auzit de castingul ăsta: „E pentru balet – „Ok, o să învăţ să dansez atunci. Orice, numai să ajung acolo şi să văd cum e în culisele unei emisiuni.

Mă plimbam pe acolo pe holuri, băgam capul în toate studiourile să văd ce se întâmplă, mai mergeam pe la fete prin redacţie. N-am stat mult, au fost doar trei luni, pentru că am auzit de castingul celălalt, la Realitatea TV', a povestit Corina Caragea într-un interviu pentru Adevărul.

Corina Caragea a spus NU operaţiilor estetice

Corina Caragea nu are operaţii estetice. Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Pro TV a dezvăluit exclusiv pentru VIVA! ca nu are intervenţii estetice la nivelul chipului sau la corp. Este naturală şi se mândreşte cu asta. 

Foto: Facebook, Libertatea, Cancan

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton