Hannelore de la Insula iubirii a pierdut o sarcină. Bogdan a povestit totul: ”Tot timpul ne-am pus problema de copil”

 Stamen Diana
.

După ce Hannelore și Bogdan de la Insula iubirii au divorțat, acesta a făcut o dezvăluire total neașteptată. Concurenta a fost însărcinată, însă, din păcate, a pierdut sarcina, iar asta a afectat-o foarte tare.

Abia după ce au divorțat, Bogdan de la Insula iubirii a făcut o dezvăluire neașteptată despre fosta soție. Se pare că Hannelore a pierdut o sarcină, iar asta a afectat-o destul de mult. Cei doi și-au dorit mult un copil, însă nu a fost să fie atunci. După o relație de aproape 7 ani, Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii au decis să o ia pe drumuri diferite, asta după ce au participat la emisiunea de la Antena 1.

'Tot timpul ne-am pus problema de copil. La început am zis eu să avem o siguranță, să ne cunoaștem. Nu apucasem să stăm în aceeași casă. Când ne-am mutat împreună am încercat, dar din păcate a pierdut o sarcină', a declarat Bogdan la Xtra Night Show.

Motivul pentru care Hannelore și Bogdan de la Insula iubirii au divorțat

Au sperat până în ultima clipă că relația lor va funcționa, însă se pare că cei doi au luat-o pe drumuri diferite. Bogdan de la Insula iubirii a spus motivul pentru care au ajuns la divorț. Mai mult, fostul soț al lui Hannelore nu crede că va fi ceva între Andi și ea.

„Din punctul meu de vedere, am tot sperat că ne vom repara relația. (…) Eu nu cred că-i cu Andi și nici nu cred că va fi vreodată. Dar știu că au fost la un târg de nunți împreună, s-au întâlnit… Dar mai departe nu știu. Când ești într-o relație de atâta timp, nu prea vrei să recunoști lucrurile. Am stat, am discutat, am zis să ne mai dăm o șansă. 

Am văzut emisiunea, dar am văzut-o separat. Cam în 20 octombrie ne-am despărțit. Am fost căsătoriți cam șase luni. Nimic n-a mers. Eu cel puțin am avut niște așteptări de la relație’, a spus Bogdan, la „Xtra Night Show’.

Citește și: Mirela de la Insula iubirii a pierdut sarcina: 'Am făcut avort spontan'

Citește și: Motivul pentru care Bogdan și Hannelore de la Insula iubirii nu au anulat nunta: 'S-a rupt când am simţit că nimic nu s-a schimbat'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton