Drama Anastasiei Lazariuc. A rămas orfană de tată la 14 ani, iar înainte de a deveni celebră a lucrat ca femeie de serviciu!

 Oana Pantazi
.

Anastasia Lazariuc tocmai a împlinit 67 de ani și nimic de pe chipul ei nu trădează viața pe care a dus-o. Puțini știu că în spatele imaginii glam și al zâmbetului artistei se află o viață grea și plină de lipsuri!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anastasia Lazariuc este acum o artistă împlinită și o femeie fericită, însă viața ei nu a fost mereu numai lapte și miere. Puțini știu că frumoasa artistă, născută într-un sat din apropiere de Chișinău, provine dintr-o familie mai mult decât modestă, fiind cea mai mică dintre cei 11 copii!

„Rămăsesem cu sufletul pustiit”

Și de parcă viața lor nu ar fi fost și așa destul de complicată, Anastasia Lazariuc și-a pierdut tatăl pe când avea doar 14 ani.

„Când a murit tăticul meu, eu aveam 14 ani. Suferea, de mulți ani, de ulcer. Mama, care-l iubise foarte mult, a făcut atunci o depresie îngrozitoare și a vrut să se sinucidă. Iar eu, care eram încă un copil, rămăsesem dezorientată, cu sufletul pustiit, fără cel mai puternic bărbat din viața mea. Eram foarte săraci, trăiam din munca câmpului', povestea Anastasia pentru revista Tango'.

Citește și: Andreea Bălan are un nou iubit.Primele imagini cu bărbatul cu care și-a refăcut viața după despărțirea de George Burcea

„Îmi era rușine de colegii mei”

Odată cu dispariția capului familiei, situația a devenit dramatică pentru mama ei și cei 11 copii ai săi. Din cauza faptului că nu se ajungeau cu banii, Anastasia, o copilă pe atunci, a trebuit să lucreze ca femeie de serviciu, la școala unde învăța, cu jumătate de normă.

'Am acceptat propunerea directorului școlii de a lucra, cu jumătate de normă, după ore. Adică să fac curățenie în școală. La început, îmi era rușine de colegii mei, îmi era teamă că vor râde de mine. N-au râs, dimpotrivă, mă ajutau și ei să spăl dușumelele. Am lucrat ca femeie de serviciu până când am terminat zece clase.

1Anastasia-Lazariuc-683×10241Anastasia-Lazariuc-683×1024

Când m-am dus acasă cu primul salariu, mama a lacrimat. Nu-i venea să creadă că eu, un copil, pot să câștig bani din munca mea. Asta i-a mai alinat durerea și a făcut-o, încet-încet, să-și revină. O vreme, am trăit numai din banii câștigați de mine. Apoi, cei doi frați ai mei, care erau în armată, s-au întors și au putut să ne ajute, până s-au însurat, a mai mărturisit artista pentru sursa citată.

Citește și: Cine este Tiberiu Argint, noul iubit al Andreei Bălan

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton