Și prințesele sunt mame dure! De ce l-a certat Kate Middleton pe Prințul George, la nunta surorii ei. Puștiul a făcut o năzbâtie teribilă!

 Oana Pantazi
.

Kate Middleton este o mamă cool și destul de permisivă, însă există și momente în care Ducesa de Cambridge se impune cu fermitate. Unul dintre ele a fost la nunta surorii sale, acum 3 ani, când Prințul George a făcut o… nefăcută.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Prințul George este cel mai mare copil al Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, și al Prințului William, iar curând urmează să împlinească 7 ani. Chiar dacă Charlotte (5) este considerată năzbâtioasa familiei, iată că și fratele ei mai mare a avut momentele lui de „glorie”.

Unul dintre ele s-a petrecut chiar la nunta mătușii sale, Pippa Middleton, în 2017, pe când avea doar 4 ani, dar detaliile întregii povești au fost dezvăluite abia acum.

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă: „Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!”/ EXCLUSIV

Prințul George a plâns la nunta mătușii sale

La nunta mătușii lor, pe 20 mai, Prințul George și sora lui, Prințesa Charlotte, au avut un rol special – au fost paj și domnișoară de onoare, un rol extrem de important, de care micuții au fost extrem de încântați. Și dacă ziua aceea a fost memorabilă pentru toți invitații, nici Prințul George nu o va uita, cu siguranță, deoarece pentru el totul s-a încheiat cu lacrimi și tristețe.

George a fost văzut părăsind biserica foarte supărat și, deși el era cel care îi conducea pe copiii care aruncau confetti în fața Pippei și a proaspătului ei soț, James Matthews, micul prinț a afișat în permanență o „față lungă”. Mai mult, în drum spre recepție, Kate Middleton s-a întors spre fiul ei și l-a admonestat, lucru neobișnuit pentru ea în public…

Citește și: Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu și-au consolidat prietenia la Asia Express: „Am reușit să construim o legătură între noi. Atunci când unul cade, celălalt e sus și invers”/ INTERVIU

Prințesa Charlotte, capul răutăților!

Conform Daily Mail, se pare că fiul cel mare al Ducilor de Cambridge a intrat în necaz deoarece, în mod intenționat, a călcat pe trena miresei, care purta o superbă creație Giles Deacon din dantelă albă.

Conform unui apropiat al familiei, principala vinovată a fost Charlotte, care la vremea aceea avea doar 2 ani. Mezina a dat startul, ea fiind imediat urmată de către fratele ei.

Evident, tras la răspundere de către mama lor a fost Prințul George, sora lui fiind prea mică la vremea respectivă pentru a înțelege că a fost la un pas de a-i distruge mătușii sale rochia de mireasă și, implicit, cea mai frumoasă zi… Din fericire, la scurt timp după ce a fost mustrat de către Kate, momentul făcând deliciul paparazzilor, George a uitat incidentul și i-a revenit zâmbetul pe buze…

Citește și: Dieta Sofiei Vergara, la 48 de ani! Ce alimente evită cu orice preț pentru a-și menține silueta

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton