"Mama urla dinăuntru că vrea să se sinucidă". Cea mai mare traumă din copilăria lui Emil Rengle

 Dumba Gabriela
.

Emil Rengle a vorbit despre cea mai mare traumă din copilăria lui. Avea doar 8-9 ani atunci când a auzit despre sinucidere și cum cel mai drag om pentru el, mama lui, îl amenința că își ia viața. Fostul concurent de la Survivor a mai vorbit în trecut despre copilăria lui și nevoia disperată de a fi în centrul atenției. Prin ce a trecut Emil Rengle când era mic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emil Rengle nu a avut o copilărie ușoară și pentru că nu avea ce mânca și îmbrăca, așa cum li s-a întâmplat altor artiști. A fost vorba despre o altfel de traumă și are legătură cu mama lui Emil Rengle, care își amenința mereu copiii că se sinucide.

8a6d4aee-70f5-4b28-9e8c-0a674c8618188a6d4aee-70f5-4b28-9e8c-0a674c861818

De ce voia să se sinucidă mama lui Emil Rengle

Pe când era concurent la Survivor, anul trecut, Emil Rengle a ales să vorbească despre drama pe care a trăit-o în copilărie.

Mama mea a avut de multe ori gânduri de suicid. A pierdut un prim copil. Noi am avut un frate, pe care eu nici nu l-am cunoscut. Cel mai des auzeam de la mama faptul că vrea să se sinucidă. Aveam 7-8-9 ani. Nici eu, nici sora mea nu aveam voie să intrăm în camera unde stătea mama.

Urla dinăuntru că voia să se sinucidă. Toată viața mi-a fost frică să nu se întâmple acest lucru. Am devenit obsedat de mama, pentru că nu știam cât o s-o mai am. Fiind mic, nu înțelegeam. Cum adică să vrei să te sinucizi? De ce ai vrea să pleci și să ne lași?', a dezvăluit Emil Rengle la Pro TV, cu lacrimi în ochi.

Când Emil Rengle avea 10 ani, părinții lui au vrut să divorțeze, însă el s-a opus.

„M-am ascuns în coșul de rufe nespălate doar ca să-i arăt că nu vreau să plece. A stat foarte multe ori și s-au speriat și au chemat Poliția. Îmi era frică să mai ies când am auzit că o să iau bătaie’, a mai spus Emil.

Citește și: „Am în continuare probleme mentale, dar…. Cum s-a schimbat viața lui Mihai Bendeac după ce a împlinit 40 de ani

Citește și: Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express 2023, în timpul unei probe. Cum a reacționat soția artistului: „M-au deranjat alte chestii care au urmat

De ce a ajuns Emil Rengle la „spitalul de nebuni”

Traumele prin care a trecut, gândurile de sinucidere ale mamei sale și divorțul părinților, l-au afectat enorm pe Emil Rengle. A început să se dea cu capul de pereți, așa că părinții lui au decis să îl ducă la un control la psihiatrie. Medicii de acolo i-au spus că nu are niciun fel de problemă, însă are mare nevoie de afecțiune.

„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dădeam cu capul de podea.

M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap. Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal', i-a dezvăluit Emil Rengle lui Damian Drăghici într-un podcast.

Emil Rengle are grijă ca părinții lui să aibă tot ce își doresc

În 2018, la „Românii au talent', Emil Rengle spunea că tatăl său este taximetrist, iar mama sa – casnică. Dansatorul și-a dorit mult să își ajute familia și să le ofere acestora un trai mai bun.

„Vreau să îi ajut pe ai mei, să le ofer un trai mai bun. Am o familie simplă, tata e taximetrist, mama e casnică în prezent, dar a lucrat la o fabrică de pantofi, iar sora mea, Dalma, 29 de ani, e angajată într-o fabrică din Oradea.

Deşi condiţiile noastre de trai nu au fost excelente, am învăţat să fim uniţi, mereu ne-am găsit fericirea în lucruri simple, pentru că dragostea învinge orice obstacol. Noi avem o relaţie deschisă, aşa că în viitorul apropiat ne vom aşeza cu toţii la masă şi vom decide ce vom face pentru noi', spunea Emil Rengle în 2018, după ce a câștigat Românii au talent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton