Transformare incredibilă pentru Jonah Hill. Actorul a pierdut 40 de kilograme şi e greu de recunoscut

 Florentina Liutic
.

Fanii actorului Jonah Hill vor avea, cu siguranţă, mari probleme să-l recunoască după ce actorul care a jucat în filme ca „Lupul de pe Wall Street', „22 Jump Street' sau „True Story' a slăbit în mod dramatic.

 

Jonah, în vârstă de 33 de ani, care în trecut a avut multe probleme din cauza efectului yo-yo al dietelor, ajunsese să cântărească 136 de kilograme şi avea probleme de sănătate, fapt ce l-a determinat să ia măsuri.

 

A slabit nu mai puţin de 40 de kilograme, iar acum va trece de partea cealaltă a camerelor, urmând să regizeze primul lui film, „Mid 90s', o peliculă cu Lucas Hedges şi Michelle Williams în rolurile principale.

 

Cât despre regimul care l-a ajutat să slăbească, acesta este unul prescris se pare de Leonardo DiCaprio, bunul lui prieten, Hill declarând că slăbeşte atunci când exclude berea din alimentaţie.

 

Actorul urmează acest regim de aproximativ un an de zile, iar rezultatele sunt spectaculoase. Trei zile pe săptămână el are un regim vegan, iar în celelalte zile mănâncă carne, produse lactate sau ouă, fiind un mare fan al burgerilor.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Jonah HillJonah Hill

 

Vezi si:

 

Melissa McCarthy a slabit enorm. Transformarea spectaculoasa a actritei!  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton