Vedete la lansarea cărții lui Răzvan Mazilu

 Popescu Alexandra
.

Răzvan Mazilu a lansat cartea „Răzvan Mazilu. De la dans la musical' în cadrul unui eveniment-spectacol la care au participat vedete și oameni de cultură.

Evenimentul de lansare a avut loc la Palatul Cesianu – Racoviță din București și a fost prezentat de Sonia Argint. Printre vedetele participante s-au numărat și Maia Morgenstern, Loredana, Oana Sîrbu, Cristina Cioran sau regizorul Dragoș Galgoțiu.

Cartea reprezintă o 'fotografie' dinamică a artistului Răzvan Mazilu. Nu este nici un bilanț de carieră, nici o monografie sau lucrare academică, ci o perspectivă caleidoscopică, construită din observațiile și retrospectivele Sandei Vișan, din dialogurile vii cu Răzvan Mazilu, din fragmente de cronici și interviuri, fotografii din spectacole, dar și din mărturiile altor artiști și personalități culturale, precum: Maia Morgenstern, Marina Constantinescu, Rodica Mandache, Dragoș Galgoțiu și mulți alții.

Sunt un artist norocos: să fac ceea ce iubesc cel mai mult, adică spectacole, să întâlnesc în carieră alți artiști minunați de la care să învăț, să am un public fidel… Le mulțumesc tuturor celor care cred în mine, în arta mea, și vă invit să citiți o carte în care mi-am deschis sufletul și în care puteți trage cu ochiul în culisele, în 'bucataria' facerii unui spectacol', a declarat Răzvan Mazilu.

Cristina CioranCristina Cioran

Foto: PR

Citește și:

Vedetele au participat la expoziția de artă Raw Intimacy 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton