Traian Băsescu a împlinit 70 de ani. Cum petrece fostul președinte alături de familia lui

 Sutiu Theodora
.

Ieri, pe 4 noiembrie, Traian Băsescu, fostul președinte al României, a împlinit 70 de ani. Politicianul a dat o petrecere pe cinste, cu ocazia acestei ocazii speciale, alături de familia lui. Cele mai speciale urări le-a primit din partea fiicelor lui, Ioana și Elena, fiicele lui, dar și din partea celor patru nepoți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Băsescu a postat, în ziua în care Traian Băsescu a împlinit 70 de ani, fotografie în care apare tatăl ei alături de cei patru nepoți lui. Este vorba despre Sofia, Traian jr și Anastasia, copiii Elenei Băsescu, dar și despre Radu, fiul Ioanei Băsescu, fata cea mare a fostului președinte.

traian-basescu-1traian-basescu-1

Traian Băsescu a împlinit 70 de ani. Fostul președinte a apărut fericit alături de nepoții lui

În imaginea respectivă, publicată în ziua în care Traian Băsescu a împlinit 70 de ani, au motociclete speciale, de poliție, pentru vârsta lor. De la spate, bunicul are grijă de ei.

Și Ioana Băsescu, fata cea mare a fostului președinte, i-a făcut urări speciale tatălui ei. A postat pe Instagram o poză în care îl strânge în brațe. „La mulți ani, tata!', a transmis aceasta.

Nici pentru fani ziua în care Traian Băsescu a împlinit 70 de ani nu a trecut neobservată. Aceștia i-au lăsat, în mediul online, multe mesaje de felicitare.

Citește și: Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu

Citește și: Ce avere are Traian Băsescu. Fostul președinte deține titluri de stat de aproape jumătate de milion de euro şi conturi cu 250.000 de euro

Citește și: Ce reacție a avut Oana Roman, după ce i s-a spus că a rămas fără păr pe cap

Traian Băsescu s-a îndrăgostit la prima vedere de soția lui

Traian Băsescu și Maria s-au văzut pentru prima oară în Constanța. Pe atunci, el era tânăr ofițer de Marină și ea, recepționeră la un hotel din oraș. Așa s-au și cunoscut, iar prima întâlnire a fost de natură să le schimbe destinele.

În clipa în care a intrat în hotel, Traian Băsescu a fost fermecat de frumusețea și delicatețea tinerei recepționere, iar duritatea marinarului de cursă lungă s-a topit pe loc în fața chipului blând și, în egală măsură expresiv, al tinerei din fața lui. A fost dragoste la prima vedere!

Chiar dacă în momentul acela nu știa că în fața lui se afla chiar sufletul său pereche, femeia care avea să îl însoțească în cea mai lungă cursă a vieții, Traian Băsescu a dat curs intuiției, conform publicației Tango.

Maria a fost fermecată din prima de viitorul ei soț

Tânăra recepționeră a fost la rândul ei fermecată de manierele, dar și de naturalețea și dezinvoltura tânărului ofițer.

De aici și până la o relație de cuplu a fost un singur pas, care s-a produs după câteva ieșiri romantice în oraș, tânăra Maria realizând în scurt timp că, în spatele măștii de bărbat dur, de lup de mare, se afla un tip sensibil, romantic, cald, amuzant și protector.

Un bărbat care avea să descopere la partenera lui finețe, inteligență și seriozitate, care dulbate de frumusețea ei specială, au transformat-o pe tânără în aleasa inimii sale. Care este secretul relației lor atât de longevive. Cei doi parteneri de viață au fost, în egală măsură, prieteni și iubiți.

Chiar dacă acum sunt deja bunici – au patru nepoți de la cele două fiice ale lor – între cei doi nu a dispărut chimia. Obișnuiesc să iasă împreună în excursii, fostul președinte nu se jenează să-și invite soția la dans în localuri și sunt extrem de deschiși cu presa atunci când sunt surprinși împreună.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton