Tatăl biologic al fetiței omorâte la Arad, distrus de durere la locul crimei: „Voi cere autorităților să...”

 Sutiu Theodora
.

Tatăl biologic al fetiței care a fost omorâtă și incendiată de concubinul mamei ei a ajuns la locul crimei. Bărbatul a venit, după ce a auzit ce s-a întâmplat fiicei sale, să aprindă o lumănare la locul crimei, iar vecinii s-au adunat să îl consoleze. Vizibil afectat, el a făcut și primele declarații despre crimă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniel Oancea, tatăl biologic al fetiței omorâte la Arad, era plecat în Olanda și atunci când crima s-a petrecut. Acum este în stare de șoc și nu îi vine nici acum să creadă ce soartă a avut Antonia, căci așa se numește victima crimei odioase. Copila avea doar 4 ani atunci când concubinul mamei ei i-a pus capăt vieții.

fetita-1-1fetita-1-1

Tatăl biologic al fetiței omorâte la Arad. Primele lui declarații

Tatăl biologic al Antoniei, fetița omârâtă la Arad a venit la locul crimei. Bărbatul nu poate realiza nici acum că fiica lui nu mai e și mărturisește că se simte ca într-un film de groază care nu se mai termină.

„Nu-mi vine să cred că e adevărat…Aici e un film ceva', a povestit tatăl fetiței, distrus de durere după moartea micuței, citat de spynews.

Citește și: Mama fetiței omorâtă și incendiată la Arad, nu va fi decăzută din drepturile părintești

Citește și: Mama fetiței ucise la Arad a știut de moartea Antoniei, dar nu l-a denunțat la Poliție pe iubitul criminal

Citește și: Traian Băsescu a împlinit 70 de ani

Bărbatul vrea să o înmormâteze pe fiica sa la Buzău

Daniel Oancea, tatăl biologic al fetiței omorâte la Arad, își dorește ca fiica sa să poată fi înmormântată în Buzău, locul natal al acestuia.

El a precizat că de acolo provine și vrea ca mormântul celei mici să fie acasă, nu în Arad, acolo unde și-a găsit sfârșitul.

„Ce discuție?! Femeia aia nu m-a sunat măcar să mă anunțe că ne-a murit copilul. Iar ori de câte ori am sunat-o eu nu mi-a răspuns. De aceea mă opresc direct la Arad.

Voi cere autorităților să-mi permită să-mi îngrop fata, pe Antonia, la Buzău, acolo de unde mă trag. Eu așa vreau să procedez. Și mi-am adus pentru asta și mama, și restul familiei din Olanda, ca s-o îngropăm creștinește', a declarat tatăl biologic al fetiței omorâte la Arad, pentru impact.ro.

Mesajul Poliției Române, după ce l-a identificat pe criminal

Imediat după ce principalul suspect a fost stabilit în cazul crimei, marți dimineață, polițiștii au descins în locuința unde a avut loc fapta înfiorătoare. Oamenii legii au transmis că e greu de înțeles cum de cineva care comite o astfel de faptă să mai poată dormi liniștit.

„Este greu de explicat cum cineva care comite o atrocitate să mai poată dormi și liniștit. El este bărbatul bănuit că ar fi luat viața unui suflet nevinovat. Acesta a fost ridicat din pat, de către colegii noștri. Acum, să răspundă pentru faptele lui!, e mesajul scris Poliția Română pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton