Tragedie provocată de COVID-19. Creatoarea de modă Ingrid Vlasov și fiica ei, Noelle, sunt internate. Mama vedetei a murit, tatăl este în spital

 Dana Enache
.

Vestea că Viviana Vlasov a murit, de COVID-19, a făcut înconjurul presei, în cursul zilei de luni, coronavirusul dovedindu-se a fi nemilos cu femeia în vârstă de 72 de ani care nu avea probleme grave de sănătate. Dar veștile proaste continuă în familia Vlasov. Ingrid și Noelle, fiica, respectiv nepoata Vivianei, dar și Mihai Vlasov, soțul ei, se află internați, toți fiind suferinzi de COVID-19.

Dramă în familia Vlasov! Coronavirusul a afectat deja patru membri ai familiei Vlasov, Viviana, mama creatoarei Ingrid Vlasov fiind răpusă de boala COVID-19 în urmă cu trei zile. Din păcate, virusul s-a dovedit a fi contagios și se pare că încă trei membri ai familiei suferă, acum, de COVID-19, fiind internați la Iași, respectiv la București, potrivit ziaruldeiasi.ro. Este vorba despre avocatul și fostul președinte al Camerei de Comerți Mihail Vlasov, soțul Vivianei, dar și de celebra ei fiica – designerul Ingrid Vlasov și fata acesteia, Noelle, în vârstă de doar 16 ani.

13781826-1253165534736324-4562956303325411776-n13781826-1253165534736324-4562956303325411776-n

Noelle a recunoscut că suferă de COVID-19

Noelle a făcut o postare pe Instagram în care recunoaște că a contactat coronavirusul și că suferă de COVID-19.

„Nu, eu nu iau virusul' nu iei, până când iei. și se pare că nici vârsta nu contează, uite că se poate și la 16 ani. nu mai ieșiți din casă fără mască, pentru că oricum voi nu luați'. ieșiți. duceți-vă unde vreți. de la cafenea până la mare. dar purtați mască. mai bine la mare cu mască decât la spital. protejați-vă pentru că nu știți când sau cum este posibil sa luați și in ce fel vă va afecta. și mai important, nu știți cui puteți să dați, si cum se va descurca acea persoană cu virusul, ce vârstă are, si ce alte afecțiuni are. dacă ieșiți din casă fără mască, in momentul acela riscați. vă puneți în pericol și pe voi, și pe toți ceilalți. de ce? pentru ce? următoarea dată când vreți să ieșiți și nu aveți masca la voi vă rog să vă gândiți foarte bine la riscuri și să vă dați seama că nu merită. în cazul în care: vă doare capul, tușiți, etc(la mine așa a început) CHIAR DACĂ nu vi se pare ceva grav in acel moment, vă duceți si vă testați pentru covid19. pentru voi înșivă, si toți ceilalți. eu am purtat mască, dar m-am întâlnit cu mulți oameni care nu purtau. aveți grijă. stay safe

🤍

Mama lui Ingrid Vlasov a murit la 72 de ani, din cauza COVID-19

Mama lui Ingrid Vlasov avea 72 de ani și a murit pe 22 august, după ce starea ei de sănătate s-a agravat neașteptat de repede. Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase ‘Sfânta Parascheva’ din Iaşi au depus toate eforturile pentru o ține în viață. „La început părea să meargă bine, nu punea probleme. Nu ştiu să fi avut comorbidităţi care să îi afecteze starea de sănătate. În ultimele două zile, însă, starea doamnei s-a agravat brusc, a intrat la Terapie Intensivă. Practic, foarte repede i-a fost devastat sistemul cardio-respirator, renal, tot. Cu toate eforturile depuse, din nefericire, doamna s-a stins, organismul nu a mai putut lupta', a declarat Carmen Manciuc, directorul medical la Spitalului de Boli Infecţioase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton