Primele imagini cu Kim Jong-un, după ce s-a spus că e în comă. Sora dictatorului nord-coreean a preluat o parte dintre puteri

 Stamen Diana
.

În ultima perioadă au tot apărut zvonuri despre starea de sănătate a liderului nord-coreean, iar regimul de la Phenian a vrut să demnostreze că Kim Jong-un este în viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Agenția oficială din Coreea de Nord a difuzat miercuri imagini cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, prezidând o reuniune în care s-a discutat despre impactul coronavirusului şi despre ameninţarea unui taifun.

De asemenea, serviciile de informaţii sud-coreene au afirmat că Kim Jong-un a delegat o parte din puterile sale lui Kim Yo-jong din, sora sa, iar motivul pentru care ar fi ales să facă asta este stresul.

Citește și: Relația dintre Trump și Kim Jong Un,”un film fantastic”. Președintele SUA glumește pe seama prieteniei sale cu dictatorul nord-coreean: „Ne-am îndrăgostit!”

„Kim Jong-un îşi păstrează încă autoritatea absolută, dar o parte din ea a fost predată puţin câte puţin. Yo-jong este liderul numărul 2 de-facto, dar (Kim Jong-un) nu şi-a ales un succesor', a afirmat serviciul sud-coreean.

Imaginile postate au scopul de a opri speculațiile cum că liderul nord-coreean ar fi în comă. În fotografii, Kim Jong-un apare îmbrăcat în alb, în timp ce fumează o țigară.

Kim Jong-un a prezidat marţi o reuniune a celei mai înalte comisii a Partidului Muncitorilor, unicul partid aflat la putere. La această întâlnire s-ar fi discutat despre reacţia guvernului la epidemia de COVID-19, dar și despre măsurile care trebuie luate pentru a proteja populaţia şi recoltele înaintea venirii în această săptămână a taifunului Bavi. 

Kim Jong-unKim Jong-un

Citește și: Un oficial sud-coreean aruncă bomba despre dictatorul Kim Jong-un: „Este în comă, fotografiile cu el sunt false'/ Cine preia puterea

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton