Tragedie în familia lui Ronaldo. Unul dintre gemenii săi a murit la naștere

 Dumitrache Laura
.

Tragedie în familia lui Ronaldo. Celebrul fotbalist ar fi trebuit să sărbătorească nașterea celor doi copii ai săi. Georgina, iubita sa, a născut în urmă cu câteva ore, dar evenimentul avea să se transforme într-o situație tragică. Unul dintre gemeni a murit l-a scurt timp după naștere. Mesajul cutremurător a fost dat de Cristiano Ronaldo, pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristiano Ronaldo și iubita lui, Goergina Rodriguez trec prin momente cumplite, după ce unul dintre gemenii săi a murit. Partenera de viață a celebrului fotbalist era însărcinată cu un băiat și o fetiță. Din păcate, cel care s-a stins din viață este băiatul. În luna octombrie, cuplul a anunțat că vor avea gemeni.

Mesajul lui Cristiano RonaldoMesajul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo mai are patru copii. Cristiano Ronaldo Jr. și gemenii Mateo și Eva sunt concepuți cu mamă surogat, iar împreună cu iubita lui, mai are o fiică, Alana. Cuplul era extrem de fericit că vor mai avea doi copii.

Citește și: Dieta secretă a lui Cristiano Ronaldo.Ce mănâncă fotbalistul pentru a fi în formă

Citește și: Cine este Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo.S-au cunoscut la magazinul Gucci, când ea era vânzătoare

Citește și: Cum arată Georgina Rodríguez în costum de baie, însărcinată în 6 luni.Iubita lui Cristiano Ronaldo va avea gemeni

Citește și: Cât de gelos este Alex Velea în relația cu Antonia:”La ce femeie am și cum arată, ar fi trebuit să mă urc pe pereți”

Tragedie în familia lui Ronaldo

Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodriguez trec prin momente cumplite, după ce unul dintre gemenii săi a murit. În luna octombrie a anului trecut, cei doi îndrăgostiți anunțau fericiți că vor avea gemeni, un băiat și o fată. Din păcate, micuțul nu a supraviețuit. Conform unui comunicat de presă publicat pe pagina de Instagram a celebrului fotbalist, Cristiano Ronaldo și iubita sa sunt devastați de pierderea suferită. De asemenea, cei doi au rugat să li se respecte intimitatea, iar acum cel mai importat este ca Georgina si fiica ei să fie bine.

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!', este mesajul celor doi pentru fani.

Georgina Rodriguez, o mamă devotată pentru copiii lui Cristiano Ronaldo

Încă din momentul în care a acceptat să fie iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez a decis să le fie mamă lui Cristiano Ronaldo Jr. și gemenilor Eva și Mateo. Modelul argentinian are o fetiță cu celebrul fotbalist, pe Alana Martina, iar acum mai au o fetiță. În cadrul documentarului „Soy Georgina”, aceasta a vorbit despre cum îi tratează pe cei patru copii.

Nici eu și nici Cristiano nu o considerăm pe Alana singurul meu copil. Copiii mei sunt patru la număr și toți mă numesc mamă. Ce se întâmplă este că multe lucruri sunt publicate pe internet fără să fie adevărate. E pur și simplu încă un lucru pe care lumea nu îl știe”, a mărturisit partenera lui Ronaldo, conform digisport.ro.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt împreună de 6 ani

Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt împreună din 2016, iar împreună formează un cuplu remarcabil. Tânăra argentiniancă a recunoscut că s-a îndrăgostit la prima vedere de starul de la Manchester United, după ce s-au cunoscut într-un magazin de haine de lux. Ronaldo purta o perucă și ochelari de soare, încercând să se deghizeze , în timpul unei întâlniri din 2016 cu Georgina la Disneyland Paris. Fanii și-au dat seama că este vorba despre el, iar așa a ieșit la iveală relația lor.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton