Ready, steady, GO! Cum să alegi pantofii potriviți pentru jogging

 advertising.ringier
.

Sezonul cald este momentul ideal pentru activități în aer liber. Găsește-ți motivația și echipamentul potrivit în noua campanie dedicată alergării de pe epantofi.ro. Încălțămintea sport este unul dintre cele mai bine dezvoltate segmente din portofoliul mărcii.

Am admirat în Barcelona campania lor de vară unde am descoperit o gamă largă de pantofi de alergare din noile colecții și am întocmit un ghid rapid pentru a alege pantofii potriviți

Suprafața pe care alergăm, parametrii noștri fizici și gradul de avansare în alergare afectează alegerea pantofilor sport corespunzători.. 

Regula numărul 1 – „Oricine poate începe să alerge – tot ce ai nevoie este dorință și pantofi!' – spune Emilia Kargol, Epantofi Polonia, responsabilă cu coordonarea întregii campanii.

Și cum majoritatea parcurilor au porțiuni luungi de asfalt, iată ce trebuie să bifeze perecheta ta de alergare  înainte să o cumperi:

Upper – pantofii perfecți pentru alergarea în parc sunt realizați dintr-un material tehnic care iți îmbracă talpa și glezna precum o șosetă asigurând stabilitate și confort în timpul alergării. Alege întotdeauna mărimea ta exacta. Adidas Futurenatural W FX9742  și Adidas Runfalcon 2.0 sunt un bun exemplu de pantofi pentru jogging potriviți pentru oricine.

Heal counter- amortizare – o placă rigidă în partea de sub călcâi a tălpii va păstra centrul de greutate pe mijloc pentru a te feri de accidentări. Descoperă numeroase modele precum New Balance Fresh Foam Arish și Hoka W Challenger .

A picture containing person

Description automatically generated

Talpă- când cauciucul întâlnește asfaltul ai nevoie de tracțiune și durabilitate fără extra greutate. Tălpile din spumă sunt cele mai căutate deoarece bifează cu succes aceste deziderate adăugând un plus de amortizare. Din colecțiile New Balance poți alege numeroase modele la prețuri economice precum  WPESURP1, W1080A11 sau W680LB7

Cushions – pernuțele anterioare și posterioare pot face diferența între plăcere și corvoadă în timpul alergării. Modele precum  Hoka Zinal și Hoka Match4 sunt perfecte chiar și pentru cei cu talpa mai largă.

Epantofi.ro are o ofertă excepțională în categoria dedicată alergătorilor.Campania digitală a fost realizată în colaborare cu mărcile: Adidas, New Balance, Salomon și Hoka. Cumpără perechea potrivită la un click distanță pe www.epantofi.ro 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton