Tradițiile și superstițiile pe care Teo Trandafir le respectă cu sfințenie de Revelion: ”Ies întotdeauna în fața casei cu un...”

 Calin Maria Bianca
.

Tradițiile și superstițiile pe care Teo Trandafir le respectă cu sfințenie de Revelion. Îndrăgita prezentatoare TV nu lasă Sărbătorile de iarnă să treacă oricum pe lângă ea, astfel că se pregătește cum știe mai bine. Nu, nu intră prea des în bucătărie, însă are o serie de lucruri pe care le pregătește pentru seara de Revelion. De asemenea, noaptea dintre ani este una în care respectă un adevărat ritual de ani de zile și se pare că funcționează!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir nu mai are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea. Ani și ani la rând a cucerit pe toată lumea cu prezența ei pe micile ecrane. Întotdeauna a avut grijă să nu fie o influență neagtivă și să ofere cele mai bune sfaturi, testate mai întâi de ea. Ei bine, pentru asta are un public mare, care abia așteaptă să mai afle câte un truc sau secret de la ea, cât și despre ea.

teo-trandafir-3teo-trandafir-3

Fiindcă nu doar Crăciunul se apropie cu pași repezi, ci și Revelionul, Teo Trandafir a dezvăluit care sunt tradițiile și superstițiile pe care le respectă. Ce-i drept, nimeni nu se aștepta, însă an de an are un ritual în noaptea dintre ani. Bineînțeles, pentru ea a și funcționat. Fără a ezita, îl repete la sfârșitul fiecărui an, indiferent unde se află.

Citește și: Ce părere are Teo Trandafir despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian:”Nu înțeleg ce…”

Citește și: Ce nu i-ar putea ierta Teo Trandafir unui partener de viață:„Dacă am investit sentiment şi suflet…'

Citește și: Andreea Marinescu de la PRO TV a publicat imagini superbe cu familia ei:”A venit moșu și ne-a surprins”

Citește și: Cine e, de fapt, femeia care l-a îmbrățișat pe Messi după finala Cupei Mondiale.Mulți au crezut că e mama lui, Celia Cuccitini

Tradițiile și superstițiile pe care Teo Trandafir le respectă cu sfințenie de Revelion

Teo Trandafir nu a ezitat și a recunoscut că este superstițioasă. Așa cum bine știm, atât Crăciunul, cât și Anul Nou vin la pachet cu o serie de tradiții. Pe lângă acestea însă, frumoasa prezentatoare TV respectă o serie de superstiții. Nu, nu sparge paharul pentru a alunga ghinionul. În locul acestui truc, ea aruncă busuiocul sfințit peste cap, plecând toate relele de la ea. Mai mult, înainte de a cinsti Noul An, varsă pe jos din șampanie pentru cei de Dincolo.

'Absolut. Ies întotdeauna în față casei cu un pahar de șampanie în mâna și cu un busuioc sfințit. Arunc busuiocul peste cap că să arunc toate necazurile anului trecut. Înainte de a gustă șampania, vărs jumătate de pahar pentru cei care nu mai sunt.', a decarat Teo Trandafir pentru Spectacola.

Ce își dorește Teo Trandafir de la anul 2023

Teo Trandafir a fost cu adevărat marcată de ultimii ani. Mai întâi pandemia, apoi războiul din țara vecină. Ei bine, în timp ce virusul Covid-19 nu mai face ravagii, conflictul ruso-ucrainean continuă, astfel că nimeni nu știe la ce să se aștepte. Îndrăgita prezentatoare TV a mărturisit că tot ceea ce își dorește este ca tot răul să ajungă la sfârșit. Ba mai mult, visează la o viață normală!

'După ultimii ani pe care i-am traversat împreună, singură așteptare pe care o mai am este să nu fie mai rău. Nici măcar nu mai îndrăznesc să visez la normalitate. Dar măcar să se termine războiul. Apoi vom vedea. Urmările acestei catastrofe se vor vedea mult timp de acum încolo.', a continuat Teo Trandafir.

Alături de cine își dorește Teo Trandafir să petreacă Sărbătorile de iarnă

Teo Trandafir a fost întrebată alături de cine își dorește să petreacă Sărbătorile de iarnă. Fără a ezita, prezentatoarea TV a explicat că nu are pe cineva anume în gând, însă familia este pe primul loc. Totuși, a ținut să precizeze că vrea oameni buni, calzi și veseli, iar totodată să nu fie temporari în viața ei.

'Nu am anumite persoane, dar pot să spun cum aș vrea să fie. Aș vrea să fie oameni veseli, care să înțeleagă că este vorba despre Nașterea lui Iisus. Care să priceapă însemnătatea profundă a momentului pe care îl traversăm. Care să se bucure de miracolul care se întâmplă în fiecare an. Mi-aș dori să-l sărbătorim mereu în aceeași formulă. Îmi doresc foarte mult că la masă de Crăciun, ideală, să fie aceeași oameni care să nu moară niciodată.', a concluzionat Teo Trandafir pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton